Star502 Karar senin günah senin. Neyi nasıl istiyorsan öyle yapmalısın. 2 gün sonra o bebeğe güzel bi hayat, sevgi, bağ veremiyceksen anne olmanın bi faydası yok sana. Seni yargılamak da burda kimsenin haddi değil. Ama sen korunduğun halde Rabbim verdiyse, vardır bir bildiği. Hakkınızda hayırlısı, nasibiniz buymuş demekki. Burda, çevremizde evlat hasreti çeken nice insan var. O çift çizgiyi görmenin duygusunu belki hiç yaşayamıycak insanlar var, kendini bide onların yerine koyup düşün derim. Şu an anneliğe hazır değilim diyorsun, peki kendini hazır hissettiğinde Rabbimin vereceğine emin olabliyor musun ?? Bu senin imtihanın belki. Belki Rabbim şu an seni sınıyor, aldırırsan sınavı belki kaybediceksin ? Bende evlendiğim ay hamile kaldım. Adete göre hesaplanıyor ya hafta, 4 haftalık evli 6 haftalık hamileydim. 27 haftalıkken kaybettim, dünyam karardı. Bende gitmek istedim onunla. Çok korktum bidaha olmazsa diye, ama çok şükür Rabbime yeniden nasip etti şimdi 50 günüm kaldı kavuşmaya. Bence o kalbi bir duy, bir dene derim. İnan çok güzel bir duygu. Çok kötü şartlarda anneliğini dört dörtlük yapan insnalar varken, bence bu düşüncelere girmen yanlış. Ama tabiki karar senin. Umarım kendin ve bebeğin için en doğru kararı verirsin. Rabbim yardımcın olsun 🌸