Kızlar ilk bebişimi dünyaya getirdim zorlu bir hamilelik yaşadım bebeğimin düşme riski vardı bu nedenle 3 ay yattım işi bıraktım sürekli iğne fitil haplar dualarla 38+5de spinal sezeryan ile doğum yaptım bebeğim minik bir bebişti doktorum 35 haftayı görsek mucize diyordu her anne gibi bende küveze gircek küçük doğacak korkusu olmuştu neyseki savaşçı kızım 37 haftayı gördü ve çatım çok dardı doktor ile 38+5de sezeryan karar verdik fakat bizimki 37de kanala indi ama dar çatı başı biraz iri diye doktor zorlamayalım dedi 09.03.2023de doğuma girdim 17 dk bebeğim doğdu çok kısa sürdü inanın korkacak hiç bir şey yok bele yapılan iğne hissetmedim bile bi baktım uyuşmuşum bi baktım bebeğim karşımda sadece hafif dokunuş hissi var kesi dikiş hissi hiç yok bebeğin çıkışını bile hissetmedim ilk yataktan kalkıp yürümek beni çok zorladı sonrası zaten kolay gerçekten yürüdükçe rahatlatıyor gaz çıkıyor 2650 gr doğdu kızım çok küçük sarılık oldu biraz beni o yordu küveze alcaklardı ama evde güzel besleyin geçer dediler bebek küçük zayıf bu nedenle doktor mama+ anne sütü dedi bu arada sütüm hemen geldi benim azar azar sağıp veriyorum sütüm arttı
Çene kası çok gelişmemiş meme ucum iri emmek istemiyor kızım ondan önce şırınga ile besledim zor oldu avent biberon aldım çene kası güçlensin diye emzik önerdi doktorum şükür zordu ama iyi ki doğmuş kızım uykusuzluk acı herşey geçiyor ona baktıkça Allahım hepimizin yavrusunu korusun 🙏🥰