Zeynepozcan Burun tıkanıklığından dolayı uyuyamıyorum ne yapabilirim ya ballı ıhlamur içtim hatta biraz karabiberde attım, viks sürdüm, su kaynattım buharı soludum ama yok olmuyor çıldırmak üzereyim
Kurtiremmm Zeynepozcan Vicksi dudak üstüne sürdünüz mü biraz kalsaydı o şekilde ben genelde öyle yapıyorum direkt açılıyor
dmtturan Zeynepozcan burnunuzun iki yanına birer parmak uçlarınızla masaj yapın benim Öyle açılıyor bazen yan orta noktalarınıza
Mkara61 Zeynepozcan bende 38. Haftamdaym ben de gribim çok fena iliadin die bi burun fıs fısı var çok iyi açıyor bide sümkürme daha kötü kapanıyor burun. Bol bol c vitamini al geçer inşallah
Bsra-27 Zeynepozcan yastığını yüksekte tut canım yan yat bide tuzlu su ile nazal yıkama yapabilirsin iyi geliyo
Zeynepozcan Kurtiremmm sürdüm canım ama olmuyor ya bi yerde okudum ayaklara sürüp çorap giymek de iyi geliyormuş ama o kadar viks kalmamış 🥴
Ecemsuakpolat_ aynı şeyden muzdaribim zaten 30. Haftalardayım uyumak bile zor oluyor bir de şu burun tıkanıklığı ve burun kaşıntısı insanı perişan ediyor nasıl bir çözümü olanilir ki ben de çok şey denedim ama olmuyor
Zeynepozcan Ecemsuakpolat_ bende 14. Haftadayım nasıl böyle oldum bilmiyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ En iyisi hastaneye gitmek olacak
nur_4434 Zeynepozcan bende 32+6 grip olmuşum zaten zor nefes alıyordum. Burnumun bir tarafı tıkalı bir tarafı çeşme gibi akıyor acayip sinirim bozuk 2 gündür 😤😤
ikiprensesannesi06 Zeynepozcan Sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı visk atıp bı kapın içine koyun başınıza havlu geçirin hiç biyerden hava girmiycek şekilde örtün kafanızı o buharı içinize çekin soguyana kadar su soğuk olunca çekilin sonra sıcak bı duş ve mis 🤣🤣
nur_4434 ikiprensesannesi06 evlenmeden önce çok kötü grip olmuştum, artık nefese dair bir şey alamadığım için babam tabiri caize döve döve yapmıştı 😂😂😂 az kalsın buhardan sıcaktan ölüyordum bu sistem sayesinde bunu babam uydurmuş sanıyordum hep meğer varmış böyle bir yöntem yani😂😂🧡🧡🧡canım babam
ikiprensesannesi06 nur_4434 🤣🤣🤣 Bende eşimden ogredim bana çok yapar hasta olunca hiç biseyim kalmaz babanızi haklı cikardim ozaman ben 🤣
Nurkcy Zeynepozcan Benim de çok oluyordu yastığı yükselttim 2 yastıkla yatmaya başladım başım yüksekte kalınca biraz rahatlamıştım.
Halis4169 Zeynepozcan kesinlikle yüksek yastık hatta iki tane yastık öksürük varsa ayaklara viks çorap öyle uyu birde illiadin diye burun açıcıcı sprey var onuda sadece geceleri yatmadan sıkarsan çok iyi açıyor ama en fazla 5 gün kullanman gerekiyor yoksa bağımlılık yapıyor sürekli onunla açılıyor bende de bağımlılık gibi olmuştu ama bir iki gün idare ettim tuzlu su çektim çok hafif rahatlattı öyle derken geçti çok zor ve sinir bozucu bir durum gerçekten
ikbalk Zeynepozcan okyanus suyu (fizyolojik su olarak da geçiyor) kullanın, eczanelerde bulabilirsiniz.. bana iyi geliyor