Htc123 38+5 günlük hamileyim dün kontrolüm vardı 2 cm açıklık var doktorum karın göğüs ve kaşık bölgelerine masaj yapmamı suquat hareketleri yokuş inip çıkma yürüme en sonda eşimle cinsel ilişki önerdi bunları yaparsan 3 4 gün içinde Doğum yapacağımı söyledi ama ben bunları yapmaktan korkuyorum 😒 Doğumdan korkuyorum 😒😒
ZeyooZ Htc123 38+6yım ben de. Geçen haftalarda ben de kokrkuyodum ama şimdi artık ağrılardan bi an önce doğsun istiyorum 🤦🏼♀️ Sonsuza kadar kalamıcaklarına göre bi şekilde çıkarcaz 🙈 allah kolaylığını vericek inşallah
Albatros3501 Htc123 önünde sonunda doğurcan bacım bence zamanını geçirme ve yap doktorunun dediklerini. Uçarı kaçarı yok 🐣
Acuka Htc123 sende dogurursan naparım ben buralarda 😂 benımde 1 parmak varmış acılma kac cm oluyo kı🤔 çıkalım kız bırlıkte merdıvenleri korkunun ecele faydası yok bacım bıran once fırtlatalm 🤣
Ballkuzuveannesi Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin canım. Arkadaşlarında dediği ğibi eninde sonunda doğacak bebişler ergenlik yaşına kadar içimizde tutamayız sonuçta 😂 sen doktorunu dinle. Perine masajını araştır bol bol ılık duşa gir inşallah kolay bir Doğumun olur henüz bizim doğumumuza var ama şimdiden hazırlamaya başlıyorum psikolojikman kendimi
Htc123 Ballkuzuveannesi amin canım cümlemize inşallah perine masajını duydum ama yapmaya ceseret edemiyorum kendimide hazırlayamadım 😥😥
Ballkuzuveannesi Htc123 eşinizden yardım alabilirsiniz masaj için. Normal Doğumu dikişsiz yapma imkanı varmış bu masajla
Htc123 Ballkuzuveannesi el ile değil de cinsel ilişki olsa ondan korkuyorum valla aslında çok iyi bi yöntem dikişsiz için
Ballkuzuveannesi Dikkat edin kendinize inşallah hayırlı doğumlarınız olsun buradan Doğum hikayenizide okuruz hayırlısı ile 🙏🏻
Htc123 Acuka 1 cm oluyor heralde 🤩 ben doğursam da bırakmam buraları😅 bir an önce gelsin bebecikler ama korkuyoruumm😫😫😫
Tiredmother Yap kurtul canım ya 😄 valla haklısın daha 12 haftalığım ileriki zamanları düşündükçe psikolojik olarak bile zorlanırım gibi geliyo. Allah yardımcın olsun bi nefeste kavuş yavruna inşallah