Semide0000 ahsenulveraaa bendede oluyo Bazen Bilmiyom sizdə alta nə denir Kizlig yeri orasi aciyo bazen oliyomu sizdə ben azeriyim çok sözleri bilmiyom
Semide0000 Kubra_ali can hiss edərsiniz inşaAllah ben hiss ediyorum ama bilmiyorun omu yoksa yok😂belke yalnişim
Semide0000 Kubra_ali inşaAllah haber ederim)) sabirsizlaniyorum ama bilmiyorum duya bilicem yokluyacaklar ya yok
Kubra_ali Semide0000 inşallah duyabilirsiniz bana 7.haftanizda gelin falan dedi ama ben çok saborsizlaniyorum🤗🤗
Semide0000 Kubra_ali inşaAllah güzel olur 😊😋 Ben bura qeydiyyatdan keçedim burasi bana spylüyo bebeyiniz 10 günlük 😂 Tahmino doğum tarixini de yazdım ismini bide nə zaman doktura gitdim onu
Sevgim Ah kızlar bende çok kötüyüm mide bulantısı ağrı kabızlık şişkinlik ölüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum 6+5 olduk bizde
Gencanne01 6+2 yim mise bulantısı yok ama hıcbırsey yıyemıyorum ya Buda üzüyor benı Kızlar sız napıyorsunuz yemek ıcın
Semide0000 Gencanne01 bende öyleyim Abla Ancag mide bulaniyo yimey yimey istemiyorum ama axşama dogru istiyorum bazen istemiyorum Yagli yemekler istemiyorum sizdə yagsiz yimekler yiyin belki yiye bileceksiniz