handeyss Asliormanci Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🙏 Korkma dua et ve güç toplamak için uyumaya çalış başka şeyler düşün bide bence ☺️
Nilufer_06 Asliormanci tarçın ve süt seviyorsan tavsiye ederim bende uyuyamadıgım zamanlarda içiyorum 1 bardak sıcak süte 1 çay kaşığı toz tarçın direk uyku getiriyor ☺️
Semagnydi Asliormanci ayyy çok heyecanlı Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn benimde 25 inde belli olucak sezeryan tarihim şuan yerine koyuyorum kendimi bende uyuyamazdımmm mükemmel bir duygu ve inanılmaz bir bekleyiş Rabbim hayırlısı ile kucağına alıp sağlıklı şekilde evine gelebilmeyi nasip etsin insallahhh🧿🖤🖤❤️❤️❤️❤️
Bulbulyuvasi Asliormanci ayyy Allah yardımcın olsun kuzum ayetel kürsi oku uyumaya çalış güce ihtiyacın var senin
Asliormanci Nilufer_06 12 den sonra yeme giç bişey dedi doktor bide midem bulanmaya başladı anlamadım heyecandan sanırım kalbim vok hızlı atıyor sakinleştirici alsam geri şuan
Nilufer_06 Asliormanci dediğin gibi heycandandır sakin kalmaya çalış biraz zor olucak ama ☺️düşünme başka şeyler düşün sağlıkla kucağına alırsın inş 🤲
Kubrakck2222 Asliormanci bizim de son 9 gün inşallah, ben de kesin o gece uyuyamam yeme içme de yasak ne yapıcam diye düşünüyorum 😅 Sağ salim alın kucağınıza inşallah sakin olun, inşirah, Meryem, Yusuf suresi dinleyin rahatlatır🌸🥰