Mervealya188 Yarın gidiyorm kızlar bana yöntemler söyleyn bebeğimn yüzünü falan net görmek istyorum ya bebekler hep kendini saklıyormuş siz gitmeden once naptnz ne yediniz 🤣😅
Nilufer_06 Mervealya188 gitmeden önce sürekli hareket et merdiven in cık ve çikolata ye ben sadece çikolata yiyip gitmiştim yüzünü göstermedi 20 dakka göstersin diye bekledik baktık olmuyor doktorum artık biraz hareket et sonra tekrar bakalım dedi onda da yine tam göstermedi yandan gösterdi yüzünü 😅
Sahnedekimadam Benimki arsız hiç saklamıyor 😁 valla istediğini ye canım çikolata vs göstermedimi göstermez.. inşallah uyanık hareketli olur döner de görürsün :)
Mervealya188 Nilufer_06 hadi ya valla bndr normalde devlet takipli yim hiç cocuğmu görmedm düzgn babasıda ilk defa detaylıda görcek göstersin istyorm YAA
ysmnprltn Benim kızım aşırı nazlı bi kere yandan gösterdi kendini o kadar. Çikolata kazanına da düşsen olmadı mı olmuyo😂
Bulbulyuvasi Mervealya188 canım detaylıya ne zaman girdin benim bebenin daha fotosu yok cinsiyet mechul falan