Semos56 Kızlar aranızda gece ayakları yanan huzırsuz olan varmı benı uykudan uyandırcak kadar yanıyo ayagım bı care bulan varmı buna🥲
mucizem___ Semos56 aynı dert bende de var akşam olunca alev atıyor sanki soguk su ile yıkıyorum ama uzun sürekli bir faydası olmuyor
goker16 Semos56 bendede aynı şekilde oluyordu doktor suya sokmamda bi sakınca olmadığını söyledi . İlk 3 ay çok oluyor sonra gecti benim
Democann Semos56 Benim de yanıyo gece kabus oldu artık genelde ayakta çok kaldığımda daha çok oluyor soğuk suyla yıkıyorum:(
Soydogan Semos56 hem uykusuzlık hem el ayak yanması mahvettı benıde ya.gozumden uyku akıyor ama uyuyamıyorum😢
Sevilay_1 Semos56 hemde nasıl gündüzleride yanıyor bide aşırı sıcaklık geliyor bi anda sonra bi anda üşüme değişik şeyler 😂
AyazArya Semos56 bi bende mi var bu diyodum geceleri uyuyamıyorum yıkayıp yatağa gelene kadar kuruyor tekrar başlıyor yanma kaç kere uykumdan uyanıp yıkayıp geri yatıyorum. Başucumdada soğuk kolonya bulunduruyorum yıkamaya erindiğimde ondan döküyorum 😢😢
BabyMinor Ben hiç çorap giymiyorum o biraz fayda ediyo gün içinde hep çıplak oluyo ama eger çorap giyersem gece daha da fazlalaşıyo yanması ayaklarım hep battaniye yorgan dışında 😂😂😢 sanırım bi çaresi de yok