Damla34567 Biraz kaygılarım var yanlış gelir hatta hiç gelmez gibi alışveriş yapan varsa tecrübesini yazabilir mi🫣
Linasel Damla34567 4-5 sene önce almıştım bişeyler 20 gün sonra gelmişti ama aldığım gibi geldi bide ödemeyi yapıp aldığını unuttuktan sonra gelmesi güzel oluyor 😅
Aynenkanka Damla34567 ben birkaç kez yaptım güzel gelenler de oldu gelmeyen de oldu leş gibi gelen de oldu 😁 gelmeyenlerin para iadesini yaptılar bana kötü gelenlerin de. Sanırım satıcı ile ilgili bir karar para iadesi emin değilim
dilinkopsunemi-bisus Damla34567 kablosuz kulaklık aldık sanıp sadece kutusunu yollamaları şoku 🙋♀️🙋♀️
dilinkopsunemi-bisus Baymehal uygulama türkçe ama cümle kuruluş şekilleri taş devrinden kalma gibi olduğu için siz de aynı duruma düşebilirsiniz😄😄
Baymehal Damla34567 csnım bende istiyorum ordan alışveriş yapmak ama fiyst ayrı kargo ayrı pahalı o yüzden türk şirketlerinden memnunum 😂
Kurtiremmm Damla34567 bende seneler önce içinde çiçek olan ruj takı vs almıştım ruj hala gelmedi ama diğerleri gelmişti 😄😄
Damla34567 @Baymehal Ay ama çok güzel şeyler var ben kızım için çok güzel şeyler gördüm 🤭tabi gümrük vergisi falanda var o da düşündüryo ☺️
Baymehal Damla34567 aynen öyle 🥹 çok çok pahalıya denk geliyor ya ama gerçekten çok güzel şeyler var herşeyin güzeli orda 😂
3MelekAnnesiiii Damla34567 baya oldu alali 5 6 sene olmustur cok uzun surdu belcikafayim ben 1 ay a yakin surmustu gellmesi
dilinkopsunemi-bisus Damla34567 valla yavrum türkçe yazıyo ama cümle kuruluş şekilleri Fransız gibi ekrana batırıyor 😂😂😂
Baymehal dilinkopsunemi-bisus 😂😂 evet o kadar uzun yazılar var ki bi yerden anlayınca bakmayı bırakıyorum 😂