Kurtiremmm Soylutulay yaptırmadım bünyem zaten açlığa asla dayanmıyor kan verince de ayılıp bayılıyorum doktorum da diretmedi yapalım diye eğer dayanabilsem yaptırırdım 😁
Mothertea Soylutulay ben yaptırmıştım bildiğin gazozun sıcak hali yavaş yavaş içtim beni tek rahatsız eden çok aç olmamdı ve öyle beklemek başka sorun olmadı oğlum iri bebekti ondan doktor bakmak istedi özellikle ama sorun çıkmamıştı..
031019 Soylutulay normalde doktorum yaptırmaya gerek yok demişti 27 hatların sonlarına doğru gittiğimde bebek çok kilolu şeker olabilir dedi ve yaptırdım şükür temiz çıktı
Esraggbkn Soylutulay 34 haftalığım doktorum bana bahsini bile etmedi yapmadık yani, kendisi söylemediği için bende sormadım 🤷🏻♀️
Margaret20 Soylutulay açlık ve tokluk kan şekerine baktı benim doktorum. değerleri uygun bulmazsam şeker yüklemesi yaparız demişti. Ama değerler normal çıkınca yüklemeye gerek yok dedi. Yani direkt yükleme yapmak yerine bunu talep edebilirsiniz, gerek kalmazsa kafanızdaki belirsizlik de rahatlamış olur hem. 🙏🏻
Margaret20 Asel-23 yani değer tam hatırlamıyorum dosyalarımda var ama baştan şart koşmuştu şunun üstünde çıkarsa yükleme yaparım diye. O değeri geçmediği için yapmadı. Tereddütlüyseniz bunu danışabilirsiniz doktorunuza siz de. 🙏🏻
11melike Soylutulay ben sabah aç karna o kadar çok tatlı yiyorum ki dolap pastane gibi oldu artık baklava ekler çikolata bunları yiyip bidaha geri yatıyorum aşırı cabım çekiyor yani 2 baklavaya eşdeğer olan seyke benim 1 kutu aç karna yediğim tatlı daha kötü o zaman 😀 ama su 2 haftadır tatlı kriziyle uyanıyorum yedikten sonra oğlumdan mutlusu yok
Soylutulay 11melike benimde oğluşum oluyor ya hiç tatlı yiyemiyorum ben canım istemiyor hatta aklıma bile gelmiyor maşallah size 🥰
11melike Soylutulay çok dikkat etmeye çalışıyorum ama işte suan da da pekmeze muz batırıp yiyorum hiç yapmayacağım seyler bunksr benim 😀😀😀
Soylutulay 11melike 😂 cevizde ye bol bol beyin gelisimi için çok önemliymiş ben yiyemiyorum benim ilk aylarim çok kusmalı geçti halada istahım acılmadi 💁
AzraFarah Soylutulay yaptırmadım, olumlu şeyler de duymadım,kimse de bana yap demedi,en son karar doktoruma danıştım oda gerek duymadı. Yaptırmadım, yaptıranlara saygı duyuyorum ama ben olumsuz yorumlardan sonra yaptırma taraftarı olmadım
LeylaNil92 Soylutulay Ben mecbur yaptıracağım. Şehir hastanesine gidiyorum doktorum yaptırmazsan takibini yapmam diyor hastalarına. Ki ailemde şeker var bende de insulin direnci ve fazla kilo 😔 Ama istifra etmekten çok korkuyorum o zaman test iptal oluyormuş. Gebeliğin başından beri mide bulantısı çekip istifra ediyorum. 21. Haftadayız hala geçmedi. Aç karnına içmek o şekilde durmak baya zorlayacak 😔
Yarenylmz Sahnedekimadam bazıları çok abartıyo ya verseler bir tane daha içerdim bildiğimiz elmalı soda gibiydi nesi bayıltacak
Sahnedekimadam Yarenylmz Ya bayıladabilir ama bu anormal olur yani normal bir şeymiş gibi , herkesin başına gelicekmiş anlatamazsın 😄
854Gul- Elifeysu şekeriniz ölçümlerde kaç cikiyodu? Hiç kaçamak yaptığınız oldumu ? Ben yükleme yaptırmadan tokluk sekerime baktırdım diyetle düşmedi insülin kullaniyorum. Ama canım bazen o kadar çok çikolata kek istiyoki dün oturup ağladım resmen
Canimucizem Soylutulay iki tane baklava dilimine eş değer geliyor ve hamilelik şekerin inanın bebeğe çok büyük zararları var şahsen ben yaptırırım doktor ne derse onu yaparım yani gerekli görmezse neden istesin ki eminim günlük hayatımızda baklava diliminden çok daha fazla tatlı şeyler tüketiyoruz dur