Mommyustn Tugcecanan aaaa Tuğçeee ben Çağla 😅 önce isim benzerliği mi dedim sonra asil yiğit yazdığın cevabı görünce tanıdım 😂
Tugcecanan Mommyustn yaa😂😂😂😂 mükemmel platform burası, buraya girmekten kendimi alamıyorum 😂 bi de Kids uygulaması var orası da fena yakında oraya da geçiş yapacaksın inş 😍😂😂
Fbeetl Oglumda Stokke Xplory almistim. Asiri memnunum cok rahat sürülüyo, yine onu kullanmaya devam ederimm
MerveZMC Guldvlcu oğlum 2 yaşında 2 yıldır kullanıyorum ve sürekli aktif halde çok şükür henüz hiç bi yerinde kırık çizik bişey yok şimdi kızımda da kullanacağım inşallah
MerveZMC Guldvlcu ama şunuda söyliyim bebek yönü dışa bakıyor yani puset bize dönmüyor tek kötü yanı o
Betulsar Pascal açıkcası benim ilk deneyimim olucak ama yıllar önce aynı markayı kardesimdede kullanmışlar ve hafif arabaların hele ki Türkiye yollarında çok daha hızlı bozulduğunu söyledi ve çarşıya çıktığımda bu çok belli oluyir
Pascal Betulsar evet bir de öyle bir şey var hafif olanlar çukurlara nasıl dayanacak ya da çocuk ne kadar rahat edecek içinde şüphe ediyorum.
SKayaa Kanz xgo rose Gold travel sistem Bebek Arabası aldım henüz kullanmadım umarım sıkıntı yaşamam görünüş olarak kaliteli duruyor