esnyz14 Narinsuu Ben kanz x go plus aldım bayıla bayıla çokta hoşuma gitti. Kanz v go ve d go modelleri de çok öneriliyor. Ama öneri istiyorsanız bütçe belirtmeniz daha iyi olabilir bütçenize göre öneride bulunulabilir. Ayrıca bagi neo da gayet güzel 🌼
Ayse001000 Narinsuu civil de indirim var 2 buçuk puseti de var isterseniz link atayım bakın ben çok begendim 3 500 den düşmüş mart kampanya sı diye biz doğumdan sonra alacaz inşallah zamlanmaz
Koalammm Narinsuu canım ben civilden baby enzo best plus travel sistem Bebek Arabası aldım bı bak istersen civil mağazasından ürünü inceledim kaliteli duruyordu çok hoşuma gitti mağazada 3.500 internet sitesinde indirimde 3.000 di o yüzden internet sitesinden aldım istersen sende bir bakabilirsn foto da atayım sana ama yakınlarda cıvıl varsa gidip bakablrsn canlı daha güzel duruyor herşeyiyle
Ozlemiskndr esnyz14 bende d go aldım ebebek indirminde inşallah güzeldir daha kullanmadım siz kullandınızmı
Osultan Hamilton r bebek arabası bende onu alıcam e bebekte bence gidin bi deneyin kullanırken bile diğer arabalara göre çok hafif hatta bi tuşu var bastığınızda kendi kapanıyor kabin boy oluyor 🥰
Ceylan482 Bende kanz x go plus aldım severek beğenerek hatta baby mallden aldık indirim vardı şubatta bütçeye göre tercih değilebilir tabiki
Ceylan482 Narinsuu biz 7buçuga aldıydık pusetiyle beraber 🤔bi ayda yükselmiş demekki valla yerinde sayan bişey yok bizde o yüzden alalım artık dediydik her baktığımızda fiyat değişiyo karar verirsen al hemen
Catmommy Luxus Hamilton aldık sadece ebebekte var, kabin boy oluyor, aparat ile puset de takılıyor. Onları daha sonra alıcaz. Ebebekte inceledik bu arabayı çok beğendik. İndirimde şu an.
Catmommy Narinsuu Evet öyle yapıcaz, buna uyumlu pusetler varmış birkaç markada. Arabanın fiyatı zaten uygun. O yüzden hantal travel sistem istemedim. Sonra elden çıkartmak zorunda kalmayayım.
esmaa_umitt Ayse001000 Hangi marka ve model de acaba link atabilir misiniz bakalım hepimize fikir olsun 🌸
nur_4434 esmaa_umitt Ayse001000 Esescimm Benimde son 1 buçuk ayım kaldı. Bu modeli istiyordum bende bütçeme uygun olduğundan dolayı hatta internetten sipariş verecektim eşim illa gidip görelim dedi. İyi ki gitmişim civile. Aşırı dandik. Satıcı bile yani uygun evet ama uzun süreli kullanabileceğiniz bir ürün değil dedi. E bebeğe baktık bunun benzerine yine aynı fiyat oda aşırı dandikdi. Ama ben baktığım 2500 dü evet. Şimd 3999olmuş. Hiç değmez. Ve ben 3999 a bunu aldım ve gerçekten kaliteli tavsiye ederim çok beğendim. Link atamadım ama internete ya da e bebek sayfasına Galaxy Travel Sistem Bebek Arabası yazarsanız görebilirsiniz. 3 rengi mevcut. Tek seferde kapanıyo ve bence tam fiyat performans ürünü. 🧡🧡🧡
Koalammm Narinsuu rica ederim canım birde bunun oturma haline getrdgnde çocuğun ayaklarınin olduğu yer bükülüyor bazı arabada o yokmuş ona dikkat et ordaki görevliye başka bir arabyla bunu sordum hangisi dah iyi fln die diğer Arabanin ayak yeri buklulmedgi için çocuk buyudgnde ayağıni uzatamaz sığmaz dedi bunu önerdi büküldügu için çocuk daha rahat eder dedi aklında bulunsun
ayse0943 Bugün civilden aldım kanz s-go travel fiyat 4600 tiydi Aslında aklımda başka model vardı gidince ve arabayı görünce karar değiştirdim Eve gelince hemen kurulumu yaptım tek bile kurarsın o kadar kolay bütün parçaları çıkıyor puseti 13kilo taşıma kapasitesi de bar uzun süreli oto koltuk olarak kullanıcam Allah nasip ederse
esmaa_umitt Ayse001000 Bende beklemedeyim şuan annemlerde olduğum için kendi evime geçince alırım erken almış olursam da yazarım siz 🌸