hellolittlesunshine Merhabaaa güzel anneler ve anne adayları, Ben aranıza yeni katıldım anne olmayı isteyenlerdenim. Rica etsem gebeliğinizi en erken idrarda ne zaman öğrendiniz ve belirtileriniz nelerdi yazar mısınız? ❤️🌸
Zln2152 hellolittlesunshine merhaba 🌞 Hoş geldiniz aramıza 🌸 Ben gebeliğimi adetime 4 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim 🙃 Belirtilerim ise ilk başta göz kararması ve kasık ağrılarıyla başladı o kasık ağrısında hatta adet olacağım demiştim çünkü pembe ve kahverengi lekeler gelmeye başladı kesin oluyorum dedim. Ama o lekeden tekrar gelmeyince şüphe edip test yaptım ve silik çizgiyle öğrendim miniğimi 👼 Şimdi 24+6 haftalık olduk bin şükür 🙏 🥰
femme hellolittlesunshine regli günümde öğrendim Sabaha kaset test yaptım Akşamdan da kan verdim 150 lerde bisiydi😇
Gizem_cetinbas hellolittlesunshine Adetim üç gün gecikti hemen test yaptım negatif çıktı aradan iki gün geçti sağlık ocağına gittim idrar tahlili yaptırdım ve pozitif 😊
Dolphin16 hellolittlesunshine ben hamile olduğumu bilmiyordum adet olcam sanıyordum adetim bi hafta geçti test yaptım pozitif çıkmıştı
hellolittlesunshine Zln2152 Tebriik ederim ☺️benim de 5 gün kaldı erken gebelik testi aldım 4 gün kala yaparım diye düşünüyorum ben de ama olumsuz çıkarsa diye bakmak da istemiyorum 😢 Sizin 4 gün kala mı lekeniz geldi?
Zln2152 hellolittlesunshine teşekkür ederim ☺️ Evet 4 gün kala lekem geldi meğer yerleşme kanamasıymış gelen leke Regl döngünüz nasıl? 4 gün kala yapınca varsa gebelik silik çizgiyle bile belli olur. Tabi siz regl gününüzde de yapabilirsiniz nasıl rahat edeceksenizse☺️ İnşallah herşey gönlünüzce olur ve bu ay gebeyim haberinize duyarız inşallah 🙏 Ne zamandır deniyorsunuz?
hellolittlesunshine Ben bu ay yumurtlama takibi yaptırdım doktora 28 günde bir adet oluyorum ama doktor 10. Gün gittiğimde 8-9 tane yumurtam olduğunu 22 mm bir yumurtamın çatladığını 15 ve 16mm olan iki yumurtamın da bugün yarın çatlayacağını söyledi. Ama ben ekstra ovülasyon-lh testi takibi de yapıyordum adetimden 14 gün önce yani doktora gittiğimden 4 gün sonra da pik gördüm ertesi gün de çatladı gözüktü kafam aşırı karıştı hiç anlamıyorum bu konuları yumurtalarım bir kaç kere çatlıyor mu ya da kontrol yöntemlerinden biri mi yanlıştı? Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz 🥹
Gamze_cnky hellolittlesunshine doktor zaten bugün yarın çatlar demiş sen de 4 gün sonra pik yaptı diyorsun kısmen aynı şey işte. 😊 catlamıştır doktorun dediği yumurtalar ama zayıftır 4 gün sonra da pik olmuştur
hellolittlesunshine Zln2152 bu ay 8 olacak ama biz de şöyle de bir durum oldu daha önce gittiğim doktor 28 günde bir adet oluyorum diye hep adetin başından itibaren 10uncu günü başlayarak 18e kadar deneyin dedi. Ama iki aydır gittiğim doktor yumurta takibi yaptı ben 8 inde 10unda erken yumurtluyormuşum kaçırmış olabilirmişim bu ay da bu şekilde yumurta takibiyle denedik birkaç yumurtamın çatladığını söyledi ve gün de kaçırmadık. İnşallah bu ay biz de mucizemize kavuşuruz. Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için dua eder misiniz ❤️❤️☺️
Gldekpnci hellolittlesunshine Reglim 8 gün gecikti ozaman test yapmıştım çıkmıştı ve 6 haftalıktı son adetimden 2-3 gün önce hamile kalıp üstüne regl olmuşum yani
Mevsimsellll hellolittlesunshine kuzum benim reglim şubatın 6 sıydı ben baş dönemesiyle anladım ve ayın 28 i erken gebelik testi yaptım ilk yaptım anda silik çizgi çıktı ama inanmadım test bozuktur diye bir gün sonra yapayım 2 martta dedim ondada biraz belirgin silik çizgi çıktı sonra şüphelendim gittim kan verdim 28 çıktı değerim tabi reglimden 4 gün önce çıktı bu değer doktoruma sordum iki gün sonra biradaha hayptırın dedi yükselme olucak mi dedi birdaha yaptırdım regil günümde yaptırdım sabah 96 çıktı doktorum güzel artmış dedi mart 15 gelin kontrole dedi bu arada ben hala kaset test yapıyorum sizede atayım testlerimi bakin 😁🤭🫣 
yarendogann hellolittlesunshine Ben reglimin 10 gün gecikmesiyle öğredim çünkü yaz tatilinden gelmiştik deniz havuz kesmiştir regl olmamışımdır diye düşündüm bire bir regl belirtileri göğüs şişmesi karnım şişti sonra stresliydim aşıırı ve ter basıyordu sonuç bebis geliyormuş🫣
Zln2152 hellolittlesunshine seve seve dua ederim 🥹 tüm dualarım sizinle ve sizin gibi anne olmak isteyenlere rabbim size ve herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏 💓 Bu ay güzel değerlendirmişsiniz o zaman ovülasyon yumurtalama takibi ile gebe kalan çok kişi oldu çevremde de bir çok tanıdığım yıllar sonra mucizesine yumurta takibiyle kavuştu ☺️ Belki de sizde kavuşacaksınız belli mi olur? İnşallah güzel haberlerinizi duyarız 😍🌸
Dolphin16 Ben hamile olduğumu bilmiyordum adet olcam die bekledim bi hafta gecikince test yapmıştım pozitif çıkmıştı cnm
Patito__ hellolittlesunshine adetime bir gun kala test yaptim negatifti silik bile yoktu. adetimin gecikmesinin 6 gunu ogrendim silik cikti gec dollenme olmus. Belrtilerm adet gnu agrlrm basladi ama olmadm goguslerm ck agridi belim basindan beri agriyordu ve gecikmenin 4. Gunu yerlesme kanamasi oldu ozmn zten suphelendim tamamen yinede bekledm gelmeyince test yaptm cikti hamdolsun
Snnaadayi @hellolittlesunshine adetimden 3 gün önce öğrendim normalde adet olmadan bir hafta önce belirtilerim başlardı baslamayinca test yaptım pozitif çıktı zaten planlı bı gebelikti o yüzden supriz olmadı