Nurcan3437 Hamileliğimin 9. Haftasındayım bugune kadar hiç kusma olmadı geçen gün çok şiddetli kustum acaba düşüğe neden mi Allah korusun
incinur0102 Nurcan3437 Sadece kusmaktan dolayı daha önce düşük yaptığını soyleyen hiç duymadım:) kusmalarin normaldir.Bende ciğerlerim cikarcasina kusuyorum.Kanaman vs var mı yoksa korkma
femme Nurcan3437 yoookk kiiizzz bildiğin her hamilelikte olan mide bulantısı kusma falan 😊 korkma , kanama vs bisi olmadığı sürece allahin izniyle sağlıkla gelsinler 😇🥰
Sersev Merak etmeyin kusmaktan bebisinize hicbisey olmaz🥰hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza qlin inşallah
Nurcan3437 Sersev çok teşekkür ederim hiç kusmadığım için o gün bir kez oldu ve beni mahvetti insallah hepimiz kucagımıza alalım tüp bebek olunca dahada tedirgin oluyoruz sanırım 4. Denememde oldu şükür rabbim herkese versin yormadan yorulmadan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Nurcan3437 incinur0102 yok kanamada ilk kez kustun 10 haftaya giriyorum ama değişikti yanı hayatımda öle kusmadım çok sağolun benı rahatlattınız Allah raZı olsun 🥰🫶
Soylutulay 3 aya kadar bende kusmustum sabah akşam ve şuan 19 haftalık çok şükür hiçbir sorun yok hormonlarından dolayı bulantı yaşıyorsun ilerleyen süreçte geçiyor 🥰 rabbim bütün hamişlerimizi ve bebeklerimizi korusun 🤲