Yusufii imos4343 bende bugün 35 oldum az kaldı heyecan dorukta dogum korkuları başladı ikinci çocuk ama normal doğum sancısı korkutuyor maalesef …. Bende bugünden sonra yürüyüşe ağırlık vercem muhtemelen 2.500kilo bebisimde 😀 😍 Hayırlısıyla alsaydık kucağımıza
ipekmom_ imos4343 biz 34üz :) 33te gittik 2400gr dı bebiş 😌 haftaya tekrar gideceğiz bakalım ne olmuş görücez 😌 normalde doğuö pozisyonundaydı ama sezaryen olucak 14nisan diye konuştuk bakalım heyecanla bekliyoruz ilk kızımızı 🥰 Ödem had safhada, birde şimdiden başladı uykusuz geceler bizde doğunca neler olucak bakalım 😀
Aegean An itibariyle tam olarak 35+0🙊 En son 32de gittim, 2 kiloydu canım haftaya kontrol var meraktan çatlıyorum. Aynı zamanda ağrılarım var yürüyemiyorum geceleri de uyuyamıyorum çıldırmalık💃🏻 Senin ne kadar oldu bebişin kilosu
imos4343 Yusufii Gün yaklaştıkça korku benide çok sarıyor Allah sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin 🤲😍
Sd_gulerer88 En son 32 de gittim 2120grmdı haftaya gidicem bakalim kac kilo olmus minigim usgcde 35 haftaligiz son adete gore34
Kubraltepe Bende 32 haftalıkken gittim 2.500 kiloydu sağlıkla gelsin hepsi inşallah 😍 kıyafetlerini hazırladınız mı hastane çantasını vs ben daha yapmadım 34 haftalığım 🙈
Aegean Kubraltepe Erkek mi canım seninki? Benim hastane çantası tamamen hazır, kapattım bile valla sen de yap artık az kaldıııı için rahat etsin🙊
imos4343 Kubraltepe Bana erken doğum riskin var şu fazlalığından dedi benim 30 da hazırdı ama 35+0 olduk bakalım🥰
gsmgr An itibariyle biz de 35+0 olduk. 26 gün var doğuma sezeryan için gün de aldık , hayırlısı bakalım heyecan korku hepsi bir arada 🥰
Aegean gsmgr Sezaryen gününü verdi mi yaa haftaya ben de gideceğim doktora, seninle aynıyız acaba benim ne zamana verir diye heyecanlıyım 💃🏻
gsmgr Aegean evet verdi. Ameliyathane kalabalık oluyor diye gün aldı ameliyathaneden ama bakalım sürpriz yapmazsa bizim kız 👧 🤗
Aegean Kubraltepe Ben zor sabrettim 30a kadar yapmamak için 🙊 Yıka ütüle eksikleri al derken zaten en erken 1 hafta sürer, hayırlısıyla bebişler gelmeden bitir sen de :)
Kubraltepe Aegean benim 2. Doğumum 19 aylık oğlum var 🙈 abisinin eşyalarını giyecek sadece yıkanıp ütülenecek çoğu şeyi hazır ☺️
imos4343 ipekmom_ Allah yardımcımız olsun artık bende yavaş yavaş agirlasmaya başladığımı hissediyorum duygusallık da cabası 😏