Gzmece Kızlar merhabalar bebişleriniz için hangi bezi aldınız yada önerirsiniz ? Ben sleepy alıyım diye düşünüyorum ama biryerde okumuştum 1 numarası çok küçükmüş diye siz kullanıyorsanız kaç numara aldınız yenidoğan için ?
06uysal Gzmece ilk bebegimde Prima premium care kullanmıştım ama şuan çok pahalı almıyorum. Bez harikaydı 👍 şimdi slepy egolocig aldım oda pek.ucuz değil ama ins memnun kaliriz
Papatyaa_01 Gzmece sleppy aldım gerçekten küçük ped gibi bakalım doğunca görücez nasıl olcak :) can bebe 2 numara var elimde sleppy olmazsa onu kullancam direk sleppy devam edersemde bi numara büyük alcam sürekli
hndstncvzlikek Sleepy nin tüm serilerini aldım memnun kaldım. 1 numarası da kilosu düşük doğarsa lazım.
Mores Gzmece bebeğim 3330 gram doğdu. 90 adet sleppy 1 numara yeterli geldi. Doğumdan 2 hafta sonra (3750 gramken) 2 numaraya geçtik. 1 numara alacaksanız 60-90 adetli yeterli olur
Papatyaaaaaa Gzmece Sleepy bio natural aldım. Ama boyutuna felan bakmadım hijyen açısından toz olmasın diye. Doğuma daha var çünkü. Boyutu ne kadar bilmiyorum o yüzden.
dmtturan İlk bir ay için prima premium care aldım civilde indirimdeydi yeni doğmuş olacağı için pişik olmasın istedim belki diğerleri alerji yapar diye daha sonra değiştireceğim çok pahalı 🤑 😂
Aynenkanka Gzmece kullanan arkadaşlarım sleepy için çok kalın dediler. Ben de prima aldım henüz kullanmadık tabi
Gizyy Gzmece sleppy kullanıyorum doğduğundan beri.1 numarayı 2 paket falan kullandım benim bebeğim biraz küçük doğmuştu ama. Siz de bebeğinizin durumuna göre alın. Onun dışında çok memnunuz