miniyo Duyguuu488 Benim doğumuma daha çok var ancak sormak istiyorum , genital de ağda hamilelikte çok fazla acıtıyor mu şuan ağda kullanmıyorum ancak doğum zamanı ağda istiyorum
Duyguuu488 miniyo yani ben 16. Haftamdan beri ağdaya gidiyorum o bölge ağdaya alışsın diye illaki hassaslaşma oluyor sana tavsiyem cok son zamanlara bırakma 30 lu haftalarda başlaki alışsın ağdaya
Melisasak145 0Iremssyl benimde 13 gün var 3 gün kala yapmayi düşünüyorum ama ağda değil agdayi sadece bacaklarıma yapıyorum hamam otu kullanıyordum önceden acaba hamam otuylami temizleyen karar veremedim 😚
0Iremssyl Melisasak145 bence hamilelik döneminde kullanma ya her ihtimale karşı. Ya ağda yap ya da jilet. Ben ebeyle görüştüm bugün nst ye gittiğimde dedi 2 veya 3 gün önceden hallet ki tahriş olmasın enfeksiyon ihtimali olmasın.
Duyguuu488 0Iremssyl bi yandan çabucak geçsin istiyorum zaman bi yandan da bu zamanların kıymetini bil cok arıycaksın diyorum kendime🤣 öyle bir paradoksun icindeyim
0Iremssyl Duyguuu488 aynen öyle bende aynı durumdayim bir de insanlar sürekli uyu bak son günlerin bir daha uyuyamazsin filan diyor ama yok zaten uyuyamıyorumm 😂