eymeninannesii Kyhnsnl58 25 haziran benimde şuan 8+2 haftaligim inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımiza ❤
MerveCey Emine82 Benim doktorum özellikle kan tahlilini tiroid için istiyorum dedi hamilelik öncesi sıkıntı olmasa bile hamilelikte değerler değişebiliyor demişti. Bir arkadaşımda da zaten gebelik öncesi tiroidi vardı Gebelikte 7 civarı çıkmış tsh iki çoçuğu var ikisinin hamileliğinde de ilaç kullandı
Atlarlayasayan 6+5 haftalığız doktor haziran sonu gibi dedi ama bir tarih vermedi , ama ilk çocuğun sezeryandı bunu da öyle istiyorum muhtemelen haziranın 3. Haftası olur diye düşünüyorum kısmetse .3 gün önce kalp atışını da dıyduk çok şükür.
Sedahatun Cgdm123 hayır bulantım yok ama kanamam oldu. İlk öğrendiğim haftalar çok hastaydım öksürmekten uyuyamıyordum. Onun dışında kasık ağrım, göğüs ağrısı ve aşırı uyku hali, halsizlik oldu. Senin nasıl gidiyor
Aienma Mrb anneler 9+2 hayırlısıyla sağ Salim sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza. Normalde 21 Haziran ama dr 7-14 Haziran arası tahmini Doğum dedi.
AlininAysesii 9+1 ama SAT 30 Ağustos, aradaki 2 haftalık farkı anlayamadım, 2 hafta eksik hesapladı doktorum, sat’ı sormadı bile. 🤔
Eminecskn Merhaba 9+6 oldu benim gebelik de. En geç 20 haziranda doğar dedi doktorum. Ultrasonda tam hesapladığını gibi çıkıyor haftası.
Pszge Aienma ara ara vuruyo ama eskisi kadar kalmadı yada bünye alıştı 😀 Cuma gittik knrole de rahmim içe dönükmüş çok net göremedik ama bi riski yokmuş 🙏