RabiaEslm Ruhsar35 ben eslem düşünüyorum canım oğlumun adı Selim Allah nasip ederse kızıma da Eslem koyucam inşallah 🤲🏻 ikisinin anlamıda kendini Allah’a teslim etmiş selametli demek
Nagihannn789 Bende nazlıhan koymayı düşünüyorum benim adıma yakın diye koymayı düşünüyorum uyumlu olalım diye ama Belinay da aklımda kaliyo napsam bilemedim yardımcı olur musunuz
Melo-fndkc Nagihannn789 naçizane fikrim bence benzer uyumlu diye bir isim koymayın. Yepyeni tamamen başka bir birey kızınız. Ben kardeşler arasında uyum olsun diye sırf benzer isim koyulmasını bile doğru bulmuyorum. Bence ona yakışacak anlamı da içinize sinen söylerken hoşunuza gidecek bir isim koyun 🥰
Esraturan994 Melo-fndkc aynı fikirdeyim. Bir oğlum var 19 aylık herkes uyumlu olsun dedi. Ama lk çocuk diye ona konulan isim ve ikinci çocuk diye abisiyle uyumlu bir isim haksızlık gibi geliyor bana da.. büyüyünce neden derse çok saçma bi durum
Bsrcnr2808 Ruhsar35 Ruhsar35 erkek bebek miraç alparslan emir kuzey azer kız bebek ebrar elvin elif ve efnan 🌸
yagmur50 Ruhsar35 Biz Aysima koyacağız Allah’ın izniyle canım sanada fikir olsun, şimdiden herkes çok beğeniyor kulağada hoş geliyor 🥰
Zeynep-89 yagmur50 aslinda bende bu isimi düşünüyorum tabii başka isimlerde var kararsızım, ama "aysima"ismi çok hoşuma gidiyor seslenmesi bile çok güzel.