Bernnnaaaa Kızlar nerelerden alışveriş yapıyorsunuz trendyol hepsi burada falan hariç bildiğiniz butikler varsa yazar mısınız şimdiden teşekkürler 😍
selinsmother Bernnnaaaa Lcwden alıyorum 200 tlye 3 elbise 2 tane de 65×65 müslin örtü aldım bugün geldi çok güzeller 
Ao526- Bernnnaaaa E bebek - fiyatları çok uygun. Trendyoldan Umay bebek ve ilkimbebe çok güzel ve dokusu harika ürünler 🙏🏻 tavsiye edilir ❤️
Tgcccc Daha e bebekten hiç kıyafet almadım . Trendyolda güzel siteler var . E bebekten de 1-2 takım bir şey beğendim . Migrostan bile aldım yumuşacık %100 pamuk 2 takım 🥰 tavsiye ederim arada oluyor . Bime zıbın gelmişti bimden de zıbın almıştım
Tgcccc Trendyolda defacto nun bebek ürünleri çook güzel ve kaliteli. Dün aynı ürünü mağaza ve trendyol fiyatını karşılaştırdım.Aynı ürün trendyolda çok çok daha uygun.Defacto da beğen trendyoldan al . Benden sana tavsiye😇😉😉
Tgcccc selinsmother bu müslinler boyut olarak ufak değil mi mesela hangi amaçla kullanacaksınız ? Üstünü örtseniz küçük gibi duruyor bana . Trendyolda 180 tl ye battaniye gibi olan ince müslinler var yine aynı tarz . Ben onu almayı dusundum . emzirirken falan da üst örterim dedim . Sizin bu aldığınız da büyükmü aceba?
selinsmother Tgcccc ben büyük olanlarından da alacağım. Bu örtü elimin altında pratik olur diye düşündüm mesela anakucağında altına koyarım birisine oturmaya gidince yüz üstü yatırırsam koltuğa sererim yani el altı bezi gibi ☺️ sarı bez gibi ahshhs 2 tane örtü de 35 tl olunca dayanamadım