Eybikk ebrusngl canım benim çok normalmiş yaşadığımız gaz sancısı , biz elimizden geldiği kadar özellikle sabah vakitleri kendimizi çok sıcak tutmamız lazımmış özellikle ayakları ve yediklerimiz de gaz yaparmış ona dikkat etmemiz lazımmış 😇
ebrusngl Eybikk oh rahatladım canım çok teşekkür ederim gerçekten o zaman gaz yapmayacak şeyleri tüketmemiz gerekiyor bol bol 🌸
Gumus25 Btlgrs 18+2 olduk bu hafta karnım birden belirginlesti. Kasiklarimda hafif ağrılar oluyor birkaç gündür onun dışında bir sıkıntım yok ve bebisin hareketlerini hissedebiliyorum artık çok güzel bir duygu 😊😊
Eybikk ebrusngl evet ve hatta süt kanallarımız oluştuğu için şimdiden dikkat etmemiz sütümüz için bile ön sağlık oluyormuş 😇
Hamalp Btlgrs 18+2 yim 3.gebeligim bu haftaya kadar karnım mide ağrım vardı şimdilerde azaldı bazen devam ediyor. Daha iyiyim. Gel gir ki hareket hissetmiyorum 3.olmasına ragmen
irembasoglu37 Btlgrs aşırı gaz sorunu dışında problemim yok bazen sanki 3-4 litre asitli içecek içmiş gibi de ağızdan gaz çıkıyor 😂
Eliflara Iyi aksamlar kizlar bende 18 + 3 um cok asiri sancim var. Sürekli yatiyorum. Ve kalbi atiyomu korkulari var o yuzden eve doppler aldim. Sizdede boyle sanci oluyor mu
Bsr345 Btlgrs 18+ haftalık bedenimde bir değişiklik yok şuanlık hissetmiyorum daha kilo durumum 1.150 gram
nuzunismail Btlgrs 18+5 deyim gayet güzel gidiyor bulantılar kusmalar bitti bebeğimin hareketlerini de hissetmeye başladım 🥰
Gizem1812 18+3 um. Henuz hareketlerini hissetmiyorum doktora gitme istegi var icimde acayip kendimi tutmaya calisiyorum 😂 hafif agrilarim arada olup geciyor genel olarak iyiyim diyelim iyi olalim 🥰