Kez_ibanb Yardımcı olur musunuz diş ağrısından delirmek uzereyim geçmiyor ne yapsam acısı dinmiyor hamileyim bide önerileriniz varmı söyleyin lütfen
0Iremssyl Kez_ibanb karanfil yağı bulabilirsen o baya rahatlatacaktır seni. Birkaç ay önce aynı sprunu bende yaşadım cildirasiya ağrı çektim karanfil yağıyla rahatladim
Esraguvennn Kez_ibanb colgate hassasiyete çözüm mü karşı mı ne vardı ben onu kullandım. Ama bir kulak çubuğuna mercimek kadar koyuyodum ağrıyan Disime dış etime sürüyordum cidden baya ise yariyordu zaten doğumdan sonra da çektirdim dişimi
tubimom Kez_ibanb benimde arada zonkluyor daha kötü olacak diye korkuyorum ama antiseptik gargara aldım çok iyi geldi. Öneririm yani inşallah şifa bulursun
Kbrtncyk Kez_ibanb ben de aynı durumdayım buz aküsüyle soğuk kompres yapıyorum Allah yardımcımız olsun 😢
Kez_ibanb 0Iremssyl Allah senden razı olsun bin kere karanfil yağı tavsiye ettiğin için diş ağrısından ne gecem gecemdi nede sabahİm sabahti kullandım dan beri ağrı yok dişimden kokusu kötü ama olsun Ağrı’dan iyidir 😘🌼
Kez_ibanb Kbrtncyk Alamadım daha maalesef acile gittim ilaç yazdı doktor ama fayda etmedi hayla ağrıyor dişim
tubimom Kez_ibanb 4 ve 6 ay arası yapılıyormuş ama sanırım doktora bağlı ben ilkinde gitmiştim yapmamistiy
ArvenMom Kez_ibanb evet yapılıyo 4 ve 6 ay arası kadın doğumcunuzun imzalı bir kağıt vermesi onayı gerekiyor sonra işlem yapılır
Busra-1601 kadin dogum uzmanından izin kağıdı alıp goturursen yapıyorlar benim de kanallık dışım var dış doktorum izin kağıdı al gel yapalım dedi alicam ben de