Kızlar öncelikle iyi akşamlar diliyorum. 13+3 haftalık hamileyim bu zamana kadar her sey normaldi bu sabah uyandığımda iki peçeteyi dolduracak şekilde kan gördüm ve regl ağrısı gibi ağrım vardı hiç vakit kaybetmeden doktoruma gittim hemen bebeğimi kaybettim sandım başımdan aşşağı kaynar sular döküldü yaşadığımı bi ben bi allah bilir. Doktora gidince doktorum her seyin normal olduğunu bebeğimin sağlıklı olduğunu ve bebekte kesede veya herhangi bir yerde kanama olmadığını söyledi. Kanamamın sebebini açıklayamadı daha doğrusu herhangi bir kanama yok bebeğim gayet iyi oynuyor içeride keyfi yerinde gözüküyor. İğne vurdurdu,ilaca başlattı bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi. Biraz rahatlamış olsamda içim içimi yiyor tabiki belki diyorum doktor mu göremedi bir kanama alanı oluşmuş olabilir mi? Bu kanama neyin nesi? Az önce acile gittim tekrardan (özele gidiyorum bu arada) bu sefer farklı doktora gözüktüm oda aynı sekilde bebeğin iyi olduğunu etrafında kanama alanı gözükmediğini söyledi. Şuan kanamam durmuş durumda kahverengi akıntıyla beraber tamamen gitti çok şükür. Ama bana doktor bebeğimin büyük olduğunu düşük ihtimalinin çok az oldugunu fakat her seye de hazırlıklı olmamı söyledi. Ağlamaktan kendimi yedim bitirdim her seye hazırlıklı ol deyince. Daha öncede bir kaybım var kalbi durup ölmüştü. Size yazdım çünkü içim içimi yiyor belki benimle aynı şeyi yaşayıp sağlıklı doğuranlar vardır. Bu kanamaya iki doktorda sebep bulamadı. Üstüne üstlük aşırı derece grip oldum yatak döşek yatıyorum. Bana tavsiyeleriniz nelerdir ve bu durumu yaşayan oldu mu aranızda? Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin. Korkuyorum.