Linasel kızlar küçük tuvaletimi yapmak için gittim lavaboya yaptıktan sonra ayağa kalktım sileyim diye afedersiniz kalktığım gibi su geldi elime iç çamaşırıma falan fışkırdı resmen neredeyse yarım çay bardağı kadar suyum gelmiş olabilir mi anlamadım neydi o sancım vs bişeyim de yok
cicek52 Linasel ayy benimde böyle küçük tuvaletimle gelmişti. Suyun gelmiş gibi görünüyor hemen acile git. Sağlıkla kavus yavruna
Linasel kimsiniz evet istemsiz geldi korktum şuan su gelince sancım olması gerekmez miydi acaba gayet iyi hissediyorum ama
kimsiniz Linasel olabilir canim. su geldiginde 48 saat icinde dogum gerceklesmesi lazim enfeksiyon vb gibi durumlardan dolayi
MugeGuness Linasel hayır canım benim suyum geldikten 4 saat sonra sancım başladı. Bir git bence acile baksınlar su mu değil mi diye. Bir kağıt parçası gibi şeyle bakılıyo zaten turnusol kağıdıyla
minikavakado benimde ilk gebeliğimde önce suyum gelmişti o kendiliğinden akıyor idrar gibi değil, ve uzun sürede devam etmişti belki 1-2 saat sonra sancılar geldi ilk zaman bi his olmamıştı ama gelmeye de devam etmişti
Linasel minikavakado yani azar azar mı akmıştı suyunuz benim fışkırdı resmen yarım çay bardağı kadar devamı gelmedi henüz
Linasel cicek52 doktoruma söyledim eğer tekrar gelirse hastaneye geçin dedi bende tekrar çişimi yapmaya korkuyorum ayırt edemezsem suyla idrarı diye idrarla beraber akıp giderse diye korkuyorum yarın kontrole gidicem ama bu gece sancım vs gelir mi acaba gelen su muydu heycanlandım aşırı 🥲
cicek52 Linasel ben hastanede 2 gün yattım yine sancım yoktu. Ama bben lavabodan cikincada suyum gelmeye devam etti. Sürekli olarak.