Hilal2 Gece acıkınca neler yiyosunuz kilo almıyım ama karnım doysun diyorum ama napıcam bilemiyorum azcık daha durursam bol tereyaglı makarna yiyeceğim kesin 😞
Pamuk Hilal2 bende gündüz hicbisey yiyesim gelmiyor asla ama gece olunca dayanamıyorum bide gebelik şekeri var hakim olmaya çalışıyorum 😪😪
arirangg Hilal2 İlk 3 ayın içindeysen eğer o zamanlar öyle oluyor. Ben ekmek arası sandviç yiyordum. Gece yatmaya yakın bile olsa yiyordum çünkü aç olunca çok kötü oluyordum. Ama 3 ay geçince o durumlar da geçti. Artık geceleri yemiyorum
G_Ulzeki Hilal2 bende de ayne Geceleri için artık salata hazırlıyorum .koyuyorum.yoksa Yus yuvarlak oluruz.
Hilal2 G_Ulzeki en son 4 kilo almıştım 59 kiloydum bakalım yarın kontrolümüz var ne olduk bilemiyorum 😇
Hilal2 FatmaAselinAnnesi_60 ama sonra nasıl verilecek o kilolar ilk gebelikte bende dert etmedim de şimdi ediyorum
Gizem_cetinbas Hilal2 Ben de çok acıkıyorum özellikle gece süt içiyorum o olmadı yoğurt yiyorum baktım oda olmadı kendime meyve tabağı hazırlıyorum bırakıyorum çok uyanıyorum çünkü uykumdan bir iki ağzıma atıyorum çok iyi oluyor
Gizem_cetinbas Hilal2 Kesinlikle o yüzden ya yoğurt yiyin yada biraz meyve hazırlayıp bırakın çok güzel oluyor 😊
Ipek_2017 Ay bende gündüz sorun yok normalim. Ama akşam 10dan sonra acıkıyorum. Ekmek arası çekiyor canım. Salatalık domatesi koyup yiyorum ya da tost yapıyorum kaşarlı . Dayanamıyorum 24+4 💓 Hatta bunları yazarken bile canım çekti 😀
Burnumageliyoduslkmsn Kocam 4 12ydi 1 buçuk saate gelir ona sucuklu yumurta kendime bol nar ekşili salata haşlanmış yumurta yapacağım yanına yeşil zeytin peynir tamamdır 😊
Ahsenveannesi Hilal2 rüyamda yiyorum ben haftada 4-5 kez yemek görüyorum gece birşey yiyip yattiysam görmüyorum 🤣