Boss01 Kızlar şimdi ben 15 aydır gebelik istiyorum düzenli ve düzensiz kullandığım zamanlar oldu merak ettiğim folik asit ara verilerek mi kullanılır yoksa gebelik olana kadar devam etmek mi gerekir
Brlbby Boss01 aynı durumdayız ben de 15 aydır kullanıyorum fakat bıraktığım dönemlerde oldu doktorum hiçbir zararının olmadığını her gün içebileceğim söyledi ama süreç uzayınca ben bırakıp bırakıp başladım tekrardan
DnzTnr Boss01 bunu doktorunuzla görüşmeniz gerekir. İlacın yan etkilerini en iyi onlar biliyor. Hamileyken uzun süre kullanim otizme sebep oluyirmus diye öğrendim ama hamilelik öncesi uzun süre kullananı hiç duymadım.
Patito__ Boss01 bnde uzun bir donem kullandm cnm yuksek cikti dr uzun sure birak dedi kllanma bnde braktm snra dusmus ama nenkdr zmn sonrw dustu blmiorm ama bnce uzun sene kullanilmamali bir baktirin derim. Gebelikte sorun oluormus fazla folik zarrli bebek icin googleden arastirablrsiniz
Nalinbalcin Boss01 3 ay kullanıp 1 ay vermek gerekli uzun süre kullanmak zarar verebilir bu şekilde daha dengeli ilerlemiş olursunuz
Boss01 Brlbby bende öyle düzensiz kullandım o zaman doktora gidince testini yaptırayım merak ettim herkes nasıl kullanıyor diye
Zahiderim Planlı hamilelik ise hamilelikten 1 ay öncesinden başlanması ve ilk trimesterin sonunda genelde bıraktırılıp diğer takviye vitaminler kalsiyum,magnezyum ,demir ilacı başlatılıyor ama herhangi bir zararına dair bilgim yok
Boss01 Duru_10 bende ilk verdiğinde düzenli kullandım ama baktım gebelik olmuyor fazla gelmesin dedim düzensiz kullanmaya başladım kaç aydır 1 kutu bitmedi yani neyse içim rahatladı bugün kafama takmıştım doktora gideceğim özellikle sorarım
Duru_10 Boss01 haklisin canim uzun vadede can sikici oluyor hemde en son cope atmistim bende kizip simdi tekrar aldim iciyorum kafalar karisik 🤷🏼♀️
Boss01 Duru_10 hiç sorma ya bu ay 10 gün geciktim kan negatif çıktı dün bugün adetim başlıyor gibi kafalar karışık umutlar karışık Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin bana da 🤲
Ozge56 Boss01 hiçbir zararı yoktur ben gebelik olmadan 4 ay önce başladım şuan hamileyim 4 aylık olucam kesmeden devam ediyorum 🤪
Kubraalp Boss01 ben de 9 ay falan kullandım. Diğer doktor bana bıraktırdı herkeste aynı etkiyi yapmaz falan dedi. İki aydır da famera kullanıyorum vermedi yine folik asit
Boss01 Kubraalp benim doktorumu da anlamıyorum ya kadına diyorum ki destekleyici bişey versen yumurtlamam kaliteli olması için falan hiçbirşeye ihtiyacın yok diyor sürekli eşinden kaynaklı ona yönelin diyor rahim filmi istiyorum gerek yok diyo değiştirecem doktorumu bende
Shura Boss01 folik asir asla zararli birsey degil amaaaa folat formunu kullaniyorsaniz. Yoksa bebekte hasar birakiyor kimyasa bilesen barindirdigi icin malesefki. Icindekiler kisminda folat formulmu yoksa sadece folik asitmi yaziyor ona bakin. Sayet dedigim gibi folat degilse sikinti. Cok uzun zamandir kullaniyorsunuz bide. Maddi durumunuz varsa folat formunda olan folik asit almanizi tavsiye ediyorum
Kubraalp Boss01 bende ilk şehir hastahanesine gittim o doktor verdi. Kendim üni. Hastanesine gidip rahim filmini çektirdim. Sonra Özel bi doktora gitmeye karar verdim. O bıraktırdı. Fameraya başladık vitamin olsun diye prowomen diye bi toz verdi iki aydır onu kullanıyorum.