DnzTnr ZmrtDilaa hamile olduğumu öğrendiğimden beri dikkat etmeye başladım ama 5. Aydayim artık alistigim içinde otomatik dönüyorum soluma sırt üstü çok az yatıyorum. Yatınca da zaten belim sırtım ağrıyor iyiki erkenden alıştırmisim kendimi
Patito__ ZmrtDilaa ogrenir ogrenmez yan yatiyorum hep ama doktor 16 haftadan sonra yan yatmaya basla demisti eski gebeligimde.
Bet1 ZmrtDilaa ya ben en başından beri sola yatıyorum ama kendimi hep sağda ya da sırt üstü buluyorum
Canimucizem İlk öğrendiğim andan itibaren sola yatıyorum zaten istesem de sağ tarafa donemiyorum aşırı ağrım oluyor sebebide miyomum varmış o tarafta ağrı yapıyor malesef çok
esrayyy Belinay0922 15. Haftama kadar falan bende hep yüzüstü yattım doktorum sorun olmaz zaten bir süre sonra kendin de yatamazsın dedi dediği gibi oldu bebiş hafif belirginleşince batma oluştu ve yatamamaya başladım artık genelde sol 😌
AsyaCngz55 Belinay0922 bende aynı canım döne döne ama en çok da yüz üstü yatıyorum. Doktoruma sordum hiçbir sorun yok 4. Aydan sonra kendini alıştırırsın artık yanlara yatmaya sonrasında artık yüzüstünü unut dedi.
Belinay0922 esrayyy zarari yok yani dimi yuzustu yatinca.Bi arkadasim dediki yuzustu uyuma bebegin zarar gorur felan korktum bende.