Bet1 pembemor25 hiç alakası yok sanırım hiç bulantım olmadığında oğlum oldu. Şimdi gene 18. Haftada erkek dediler çok emin değiller yarın detaylı ultrosonda kesinleşecek
pembemor25 Mlke987 ay kuscam diye aklım gidiyo bide ne zaman buraya bulantılarım hafifledi yazsam yarım saat sonra kusmaya gidiyorum 🤣 nazar etmişim kendime cuma günü mü ne kustum en son inşallah biter 😊
Mlke987 pembemor25 bende kendime ne zaman oh iyiyim dedim akşamında kusuyorum kendime nazar ediyorum valla
pembemor25 cauuv1 bulantı dışında başka ne belirtiniz vardı bende bide sık idrara çıkma başladı 2-3 gündür çok su da tüketemiyorum ama sürekli tuvaletteyim
Seval2468 pembemor25 5 haftada başladı 16 hafta olacak hala devam bulantim hep var günde en az iki kerede kusuyorum bazen 3 4 oluyor kusmalarım
Sumyduman 14+6 olacağız hala devam ediyor. Bazen çok iyi oluyorum bazen sinirim bozuluyor bulantım hiç geçmiyor. Bu zamana kadar kusmadım. Prilam alıyorum 7. Haftadan beri her gece 1 adet. Ondan da sıkıldım tez vakitte bırakmak istiyorum.
ipekmom_ pembemor25 canım 6.haftada başladı 34üz hala kusuyorum 🥺 herkeste değişiyor bu. İnşallah en kısa sürede atlatırsınn çok zor çokk mahvetti beni, bide mide yanması eklendi daha da beter oldum, çok şükür yanma çok sürmedi. Ama bulantı kusma full devam…
anneolmakzoramagulusuyeter_ pembemor25 19+6 yım hâlâ arar ara oluyor ama 16. Haftadan sonra biraz rahatlamaya başladım ve her bünye aynı değil herkes farklı yaşıyor şiddetli kusmalar olmadığı sürece normal karşılanıyor
Zehross03 pembemor25 8. Haftaya kadar 4 kg verdim ölüyorum sandım şuan 10. Haftadayım verdiğim kg geri aldım tam ama bigün kusuyorum akşama kadar bi gün çok iyiyim hiç bişey yok anlam veremiyorum kocamdan hala tiksiniyorum yastıgını görmeye tahammülüm yok 😅😅
pembemor25 Zehross03 12. Haftaya kadar bende 5 kilo verdim 🤣 galiba sizin ki de azalacak ondan biraz hafifledi 😊
Scerennn Benim de 6. hafta gibi başladı 10. haftada bitti. Hatta az önce post açtım bitmesinden dolayı tedirgin oldum diye. Normal galiba herkeste değişiyor. Çok minik bulantılarım kaldı ama sabah olan ağır bulantılarım bitti. Kusma hiç yaşamadım sadece sabahları bulantılarım oluyordu gün içinde de en sevdiğim yemeği bile yerken iki lokmadan sonra midem bulanıyordu. Şimdi daha iyiyim.
pembemor25 Scerennn evet insan bide panikliyor bende o zamanlarda biraz hafifliyordu da korkuyordum ama şimdi korkmuyorum artık zaten 3. Ayda geçer diyorlar ya sizde korkmayın 10da da geçenlerin var 🥰