Hatice5461 Esmaars ben yaşıyorum hemde çok ciddi bir ağrı aynı tarif ettiğin gibi kasıklardan bir başlıyor iki bacağım sanki sabaha kadar dövüyorlar beni 😓sanırım magnezyum kullanmamız lazım 11+5 im
Ozge56 Esmaars benimde boyleydi kasılmalarım oldu bacaklarda vucudumda kendimi geriyordum sürekli saglikocagina gidip hekimine anlattım magnezyum verdi bebekler bizdeki vitamini aldığı için oluyormuş 🥺 13 haftaligim bende
Hatice5461 Rabiakumcu cinsiyet belli oldumu 🙃genelde erkek bebişlerde bu tarz ağrılar oluyormuş öyle diyorlar tez şifalar 🙏
Esmaars Hatice5461 cuma günü randevum var canim bakalım doktor ne dicek . Enfeksiyon da olabilir bende hiç bilemiyorum korkuyorum.
Rabiakumcu Esmaars benim ilk hamileliğinde oldu.ben kilolu hamile kaldım ona bağlıyorum yük biniyor ondan diye düşünüyorum
Hatice5461 Esmaars korkma hiç bişicik olmaz Allahın izni ile kendini ölç bakalım çok yorulunca mı oluyor yoksa normalken mi 🤕
Rabiakumcu Hatice5461 normaldir diye düşünüyorum .vücutta değişiyo.zamanla büyüdükçe olması gerekir.ama her vücut farklı kuzum.korkma bişi olmaz Allah’ın iznlyle
minnieme Benim 14.haftada başlamıştı şu an 25+3üm hala devam 🫠 doktor magnezyum eksikliğinden olur dedi her gün bi tane sade soda içmek lazımmış aklınızda olsun mideyi de çok güzel rahatlatıyor 🫶🏻