CmreKsidar BabyMinor erkeklerle erken yaşta yüzleşmiş 😂 bizim eşimin yeğeni aynen öyle hiç söz dinlemez kafa tutar şiddete bayılır neyse çok dile getirmeyeyim basıma gelmesin seviyorum ama çok zor cocuk 🥺
BabyMinor CmreKsidar bir araya getirmekten korkarsın sen şimdi hahahah yardımcın olsun canım ben komşularımın yarısıyla görüşmedim dedim çocuğunuza terbiye verin öyle görüşmeye devam edelim
CmreKsidar aseldurununannesi_ aman inşallah hiç yaşamazsınız ama kıskanıyorum böyle yazanları elde siskinlikte kötü oluyor ama tek bir şey olunca katlanıyor ☺️ Amin inşallah ☺️
CmreKsidar BabyMinor korkarım ama cocuk 9 doğuracak ben doğurana kadar herkese kardeşim doğacak diyor cok heyecanlı ama yinede korkuyorum tabi sağı solu belli değil 😂
CmreKsidar Elifsenayldrm maşallah dikkat et sen yine motoru kullanırken. 1 gün var aramızda bende araba kullanıyorum hala ama araba motor gibi zor değil ☺️
Minikyavrumm CmreKsidar bende öyleyim doğuma yaklaştıkça ağrılarım arttı dayancak gücüm kalmıcak gibi düşünüyorum her an sezeryana gün alabilirim :( ayakta duramıyorum yürüyemiyorum yatakta dönemiyorum daha neler neler
CmreKsidar Minikyavrumm evet insan süre uzarsa nasıl dayanırım diye düşünüyor bu kadar zorlanmasam düşünmeyeceğim ama 🥺
Minikyavrumm CmreKsidar aynen gerçekten naz yapıyorum sanarlar anlatsam ya da abartıyorum sanırlar ama desteksiz yürüyememeye başladım çok zor keşke normal olsam beklesem son güne kadar böyle olunca da beklemek istemiyorum 36 haftadayım
CmreKsidar Minikyavrumm aynı canım bende 36+1 yürüyemiyorum bir yere çıkmıyorum o yüzden şikayette etmek istemiyorum cünkü yaşamayan anlamıyor malesef az kaldı ama geçeçek insallah
Minikyavrumm CmreKsidar evet canım hep Evdeyim doktora gidicem kara kara düşünüyorum nasıl gitcem diye ama geçecek dediğin gibi ne zordu deriz geçeriz inşallah 🙏
Msusam CmreKsidar ayyy cemre bende öyleyim Allahım tek seste kurtarsın hepimizi artık çok çok zorlanıyorum yaaaa
CmreKsidar Msusam ah canım insallah bu kadar zorluğun üzerine pozitifin pozitifi bir doğum hikayemiz olur onda bari yüzümüz gülsün ☺️🌸