21MELOSSS21 Merhaba kizlar bugün doktora gittim ve bebegimin 1 hafta geride gittiğini ve kilosunun 1.970 gram dedi az olduğunu ve bebegin yan durduğunu söyledi sizce nasil kilosu bebek döner mi
AzraFarah 21MELOSSS21 daha çok erken döner. Kilo konusunda 32+5 iz biz kilosu 1900 dedi,sizin ki gibi ama iyi dedi kilosuna
efeninannesiii_ 21MELOSSS21 benimde gerildik vardı bebeğime 35ten sonra bir anda kilo aldı bçve açığı kapattı. Bence kafana takma gerçekten son haftalarında kilo alıyorlar
21MELOSSS21 Aslan04 valla bilmiyom ilk gebeligimde boyleydi hatta daha küçüktü doktor birşey demedi bu farklı doktor iri bebek seviyir galiba😂
21MELOSSS21 AzraFarah insallh canim ya yoksa sezaryan dedi kafam karıştı birde 1 hafta geri gidiyor diyince
21MELOSSS21 efeninannesiii_ insallh canim birde biz depremden dolayı bir aydir eltimde kalıyorum ister istemez pek kendime bakamadım inslalh yarın koyde kendi evime gececem o zman cok dikkat edecem yediğime
Merycan65 efeninannesiii_ ne kadar gerilik vardı acaba bende de aniden gerileme başladı ve fark açılmaya başladı
AzraFarah 21MELOSSS21 sıkma canını ablamın bebeği de 40 haftasına kadar dönmedi 40 hafta dolunca döndü ve normal doğum yaptı