Aysenur426868 Kizlar kesilecekler keşke yan yana gelsekde birbirimize sarılsak ❤️😅 Hayırlısı dua edelim
Gamzer Aysenur426868 Öyle kesilmek falan düşünme kız. Korkulacak hiç birsey yok 2 kez sezaryen oldum korkunc birsey olsa 2.yi yapmazdim😁
cansubuluttt Aysenur426868 canım ilk dogumumu sezeryan yaptım bunu hamılelıgımde de sezeryan olucam. Ama korkulacak bırsey yok dua et guclu olmayı dusun. Oyle bır ıcgudu kı ınsan unutuyor herşeyi
Hallerimvarbenim Aysenur426868 Kız birşey yok iki güne toparlıyorsun bir haftaya geçiyor anesteziyi atmak daha zor öyle söyleyim
Aysenur426868 Gamzer düşünmemek elde değil canım bacım günler yaklaştıkca inşallah hepimiz çabucak atlatırız aminnn🤲💞
AzraFarah Aysenur426868 birinci doğumda acıdan ölmek isteyen ve ikinci doğuma hazırlık yapan bir ben. Zaman azaldıkça korkum artıyor
Gamzer Aysenur426868 O an Allah öyle bir güç veriyor ki nasıl olup bittiğini anlamıyorsun bile. Ki zaten doğum anında falan hiç birsey yok en kolayı o. Sonrası biraz ağrılı oluyor ama oda ölüp bitecek derecede değil. Hamileliginin her anının tadını çıkar. 🧡🥰