Minnosbiranneadayi 5 Mart geçen haftalarda kedimi bende sırf bu psikolojiye girip sorumluluğum da articak vs diye düşünüp sahiplendirdim ve bir haftayi aşkın kendime eziyet ediyorum benim 3 yaşında birde oğlum var ve 36+3 haftaligim kızımı bekliyorum, mahfoldum yemek yok uyku yok gece gündüz ağlıyorum sürekli oğlum bulutum kedimi sayıkliyorum, eşim istemedi hiç göndermek ben hep sorumluluğum articak yetisemiyecegim şöyle olcak böyle olcak diye düşündüm , sahiplendirdim geri alamıyorum da yıkıldım hâlâ her namaz sonu çok dua ederim Allah’a rabbim bana oğlum bulutumu geri gönder diye , bulutuma benzer yeni bir kedi sahiplendim bugün sütten kesilcek hafta sonu eşim almaya gidicek , sırf ilk defa rabbimin bana nasip ettiği gönderdiği hayvanin duygularını düşünmeden kendimi düşünüp sahiplendirdim bakmaktan kaçtım.bir kap su bir kap mama bunun ne zorluğu olucakti ki hâlbuki, oğlum sordukca içim parçalandi iyice mahfoldum tekrar aldım , bakalım gelsin Allah’ıma söz verdim gittiği yere kadar gücümün son damlasına kadar bu sefer gönderdiği canlıya bakicam tüm imkanlarimi sunucam bir kap su bir kap mama beni korkutamiyacak , oğlumun arkadaşı olucak evime huzur getircek yine artık ilkinden öyle bir ders çıkardım ki ikincisinde çok şeyler değişti , bizler gibi hayvanların da duyguları var şimdi oğlum.bulutum ne kadar çok üzülmüştür o bile kötü olmustur ama hep dualarimda rabbim onu bana geri gönder diye 🙏🙏🙏 sende ne olursun eşini ikna et onlarda bir evlat insan hamilelik sürecinde daha fazla etkileniyor eğer gönderme vs düşünüyorsanız 😔