busrayavuzmucize esmerella37 Canm bende öyle sanıyordum eşimin sperm sayımı falan çok düşük çıktı mutlaka bi doktora gidin eşinle konuşman çok önemli
edb06 esmerella37 bazi doktorlar çok tuhaf. Sen kendin söyle, iste canım bence. Bunlara bakılmadan emin olamazsın
TubaGokhan esmerella37 reglin bittiği gün 3-2-3-2 yöntemini denesene canım yani reglin bittiği gün ilişkin oluyo 3 gün bekliyorsun sonra yine ilişki sonra iki gün bekliyorsun ilişki sonra 3 gün bekliyorsun ilişki şeklinde gidiyosun
Gunicka esmerella37 Stress yapma benim Ablamin uzun sene cocugu olmadi 5 sene sonunda ilaci durdu hic unmadi anda Hamile kaldi . InshAllah sende Anne olucaksin umudunu kaybetme
Sevgi56 esmerella37 sık ilişki mantıklı değil çünkü sperm kalitesini düşürüyor, 2-3 güne bir daha sağlıklı. hergün önermiyo doktorlar
Ozge818 esmerella37 yanı normalde sokulmesı gerekır lekelenme yerlesme kanaması dusuk tehdıdı vs olmasın kan verseydın net olurdun
PervinY esmerella37 Canım öyle hemen umudu kesme. Arkadaşım 6 sene boyunca eşiyle gitmedikleri doktor kalmadı görmedikleri tedavi. En son tüp bebeğe başvuralım derken kendiliğinden hamile kaldı hatta şuan oğlu 8 aylık ikinci de yolda😁
PervinY esmerella37 Hiçbir sorun yoksa psikolojiktir yani çok düşünmekten. hiç stres yapma düşünme sadece dua et mutlu olmaya çalış hayırlısı ile olur İnşallah 🥰💕
LeylaNil92 mhmtsmy adalis adviktor ve minera. Acikcasi benim amacim oncellikle adet duzenlemesiydi. Birer kutu kullandim sadece. Bittikten iki ay sonra da eş paketi almaya karar verdiğim ay çok şükür ki hamile kaldım.
esmerella37 Sevgi56 öyle tabi de bakalım yaa bebek isini kafamdan atıcam zaten 2-3 gune 1 ilişkimiz oluyor kesin