esmerella37 seni çok iyi anlıyorum tam 3-3,5 sene çocuk için uğraştık hiç bişey almadık kullanmadık önce ilk işimiz eşimde bende doktor kontrolleri gebelik için onunda benimde bi sorunumuz var mı diye hastaneye gittik ve hiç bi sorunumuz çıkmadı Allah a şükür bizim tek sorunumuz eşimin ilişkiyi ayda yılda bir benim zorumla yapmasıydı oysa çocuk için o bana çocuğumuz olsa falan deyip bebek videoları izletirdi sonra artık o kadar sene geçmiş olmadı bir sene bir gebenin günlüğünün ovulasyon testleri ile ama ben her ay kullanmadım yalan yok sadece yumurtlama günümü artık öğrenmiştim son iki ay artık bütün umudumu kaybettim eşime dedim hem çocuk istiyorsun hem ilişkiye girmiyorsun git mesaiye yap gece gündüz eve gelme 50.000 getir bahçeci sağlıkta tüp bebek için para getir dedim sonra baktım lan dedim ilişkiye zorla giriyorsun ben niye boş yere tüp bebekte o kadar iğne vuruluyum senin bi çaban olmadığı halde dedim tüp bebekten de vazgeçtim sonra o ay meğerse hamileymişim ama hiç anlamadım aslında biraz kafadan bu bebek işini çıkarmak bi nevi umudu kesip bebek olsun fikrini akıldan çıkarmak İnan o ay ne oldu ne yaptık da bebek oldu ben hiç anlamadım oysa grip gibi hastaydım yumurtlama gördüğüm zaman ama yanlış hatırlamıyorsam herhalde sadece bi günü zorla değerlendirmiştik sana diyeceğim tek şey kafana takma