Sunakarakoc Gozde-n ceylin cennet kapısı değil yunanistanda taverna adı imiş kuzenim koydu pişman oldu şimdi kimlikte ceylin gerçekte sümeyye diyorlar
Sunakarakoc Kızımın adı Ayşe Nida Ayşe bolluk bereket demek Nida çağırmak demek bolluk bereketi çağırsın diye
Tugbaaa34 Serra vericez bizde Allah nasip ederse 20 günümüz var 🌸 kuranda geciyor mutluluk huzur bolluk bereket anlamı
19-85smya Sahabe isimlerinden peygamber isimlerinden başka isim koymak bana boş geliyor birde büyük turk hakanlarimizin isimlerini koyarım yanında bir peygamber sahabe ismi olmak şartıyla ahirette ismin bile faydası olur diye düşünüyorum
EsenPlt Cinsiyetimizi öğrendiğim andan beri içimden Efnan (cennetteki güzel gözlü kız) kurmak geçiyor. Rabbim nasip ederse inşallah.
Selmanur10 Kyaa1204 Ceylin Yüsra koyacağız Yüsra isminin inşirah ve talak süresinde geçiyor kolaylık anlamına geliyor 🥰
Sunakarakoc Selmanur10 ceylini önermiyorlar kuzum iyice bi araştır internetteki gibi cennet kapısı değil anlamı
1inci_annesi Bizim bir kızımız olucak nasipse 🤲 ismini Azra koyucaz Medinenin incisi Hz. Merhemin diğer ismi Basılmamış kum Delinmemiş inci Bakire kadın gibi bir çok güzel anlamı var 🤗
Selmanur10 Sunakarakoc Teşekkür ederim canım kuran da geçmiyor zaten ama konulmasında sakınca yok diye biliyorum bir kaç çevrem de var ama sorun da olmadı bu zamana kadar
Kyaa1204 Aysehsdmr sanada yardımcı olur inşallah burası🥰evet çok zor gerçekten anlamı güzel isim bulmak
berceste5155 2bebegim söylemesi çok güzel ama hiç bir anlamı ypk diye görmüştüm instagramda isimlerin gerçek anlamları sayfası var sanırım orda gördüm
Ybusra Kyaa1204 bende nasipse Zeynep mihra veya Zeynep elizan düşünüyorum ama daha ikisi arasından karar veremiyorum 48gunumuz kaldı sizce hangisi