AysimaRavza Kizlar birazdan sezeryana giricem ismim tugce Allah rizasi icin dua edermisiniz rabbim hepimize sag saglim kurtulmayi nasip etsin
Ermerve AysimaRavza AysimaRavza Rabbim sağ salim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin canım dualarım seninle🤲
deletedmom734 AysimaRavza ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ İnşallah HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK Dualarımız seninle canım
BeycanNazlstgl AysimaRavza haklısın canım bende sezeryan olucam 20 kasımda şimdiden bende bile korku var ama önce Allah sonra doktorun diye düşün
SalihBusraOdabaolu Rabbim sağlıkla , mutlulukla kavuştursun . Korkularına Emin’lik versin . Sana cesaret bebeğine güç versin inşallah .. rabbim yardımcın olsun ❤️ Güzel bir kavuşma diliyorum size 🤲🏻
AysimaRavza Kizlar dogurdum sukurler olsun spinal sezeryan oldum ameliyatim falan cok iyi gecti ama simdi agrim var insallah gecicek oda gazimida cikardim cok sukur yavrum cok tatli rabbim isteyen herkese nasip etsin
Mum56 AysimaRavza hangı hastanede Doğum yaptınız kac saatlık işlemle odanıza çıktınız bende ılk doğumunu yapacağım o yüzden sordum korkularım var normal degıl ama sezeryan düşünüyorum
AysimaRavza Mum56 yarim saat 45 dakikada odama ciktim bebek 15 dakikada falan cikti ama ameliyat huc bisey degil sonrasi cok zor
Mum56 AysimaRavza sonrası ılk yürümede mı zor yoksa dikiş acısı mı zor ınsan korkuyor zordur emınım allahım yardım etsın hepımıze
songul123 AysimaRavza hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla büyütsün bizede kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 😘
Gnss AysimaRavza ne gibi sıkıntı yasandın bende haftaya doğum yapacağım anestezi türüne karar veremiyorum . Inşallah kısa sürede toparlarsın dualarım seninle.
Nefesliva AysimaRavza bende sezeryanla doğum yaptım sizinkide emerken zorlandımı çok zorlamıyor emmiyor