Ezgi14 Prensesannesiym instagram muhendisinoglu sayfasi bezleri inceledi molfix icerigi temiz bezlerden birisi benim de su an tercihim molfix oldu. Bebegime iyi gelirse onunla devam edecegim :)
Cananscs Ben canbebe aldım 2 numara bulabildim 3 6 kilo genelde bebekler 3 kilo ve üstü doğarlar diye umarım büyük olmaz
Mervekaya Prima premium . Prima aktif bebek. Molfix evybaby sleepy denedim.22 aylik oglum su an. Sleepy direk eliyorum cok kötü. Evy baby dokusu cok yumusak. Yeni dogan icin kullanisli olur diye dusunuyorum. Biz 20 aylikken denedik. Yürüdüğü devanli hareket ettigi icin topaklanma sarkma cok oldu. Ama ilk 6 ay kullanılabilir diye dusunuyorum bebek az hareketli oldugu icin. Prima premium ve aktif bebek tabiki cok iyi ama fiyatlar malum. Hic sizdirma sarkma ve cocukta rahatsızlık olmadi. Su an molfix kullanıyorum. Elimdekini bitirmeye çalışıyorum daha doğrusu. Bazi sabahlar kiyafetine çıkmış oluyor cisi. Ve her kakaya yanlardan kiyafetine bulaşıyor. Nerdeyse her alt değiştirmede giysi de degistiriyoruz. Fikir olsun deneyimlerim yeni annelere. Bu arada hic biri pisik yapmadı. Cildimiz hassas olmadığı için sanırım.
Mervekaya tugceyazici rica ederim canim. Tecrubeli bir anneyim 4. Yu bekliyorum artik bez islak mendil uzmani oldum diyebilirim 😁
tugceyazici Mervekaya Maşallah dedikleriniz az çok tahmin ediyordum ama tecrübe bambaşka dikkate alicam 😍🤗🤗