Meltemk Kızlar merhaba, Dün akşam 10 dan beri karnım ağrıyor sancı çekiyorum ama hafif bir ağrı değil şiddetli bir ağrı uyutmayacak cinsten .. 21+1 haftalığım . Normal midir acaba ? Yaşayanlar var mı bu durumu?
1prensesannesi Meltemk canım doktora gitmelisin bende 36 haftamda aynı şekilde sancı çektim duş aldım geçmedi uyutmadı doktora gittiğimde doğum başlamıştı. Eğer ozel e gidiyosan doktoruna hemen soyle gitmiyosan acile yada kendi doktoruna bi görün aksatma sakin
Minnakkkk Meltemk canım ıdrar yolu enfeksıyonu da olabılır çünkü o haftalarda ağlayarak acıle gittiğimi cok bılırım hep enfeksıyon çıktı bazen belıme bazen kaşıklarıma bazen de alt karın bölgemde yürüyemeyecek kadar agrı oluyordu
deletedmom734 1prensesannesi bende 34+5 teyim karın ağrım var ama aşağıda değil afedersiniz büyük abdeste.çıkmadan önceki gibi bir ağrı bahsettiğiniz ağrı buna benzer birşey değil değilmi??
1prensesannesi deletedmom734 benim kasıklarda oldu ağrı canım duş al yat uykunu boluyorsa uyandiriyorsa kesinlikle doktorunla görüş. Ben gece boyu çektim öğleden sonra kontolum vardı doktorumu aradık hemen gelmemi söyledi sabah gittim ki doğum başlamış ve dogurdum
1prensesannesi deletedmom734 bide sancıları takip et bu uygulamanın tekme sayar bölümü var ben her sancı geldiğinde tekmensayarv bölümünden bastım ki sancılar 2dk ya dustu orda anladım doğum yani gerçek sancılar 10dk 3kez vururmus
Meltemk 1prensesannesi teşekkür ederim yorumun için valla sürekli bir ağrı adet sancısı olur ya öyle bir ağrı işte 12 saattir ağrıyor bir duş alayım dediğin gibi olmadı hemen gideyim doktora
1prensesannesi Meltemk evet canım aksatma sakin haftan da erken daha gününde gelsin bebisler🤗 Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🙏
Meltemk Minnakkkk ben de gittim bi şey göremedik dediler buscopan iğne yaptılar 1 saat ağrısı geçti yine başladı çok ağrıyor çok eşim de gitti tek başımayım 😭
Minnakkkk Meltemk idrar tahlılı falan yapıldı mı pekı ? Cunku buscopan sadece mide bulantısı ıcın ağrıya bısey yapmaz kı ıns geçer canım Sız yıne de her ıhtımal karşı bol bol su ıcın