MMad 6 haftalık hamileyim bir anda açlık çöküyor elim ayağım kesiliyor yediğimde az az sık sık yiyorum ama hemen açlık hissi geliyor. Evde yemek yoksa o an çok zorlanıyorum size de oluyor mu ya da olmuş muydu ?
cokkasmabeabi MMad oluyor hala. Sürekli ağzıma bisiler atıyorum ben de. Yulaf ezmesi aldım en son süt damla çikolata falan atıyorum biraz bastiriyor
Mommy61 MMad bana oluyor bayılacak gibi oluyorum midem bulanıyor hemen bi şey yemem gerekiyor, açlık sekerim düşük çıktı benim bayağı senin de belki öyledir
asyasemin Aynen bende ona benzer şeyler yaşıyorum 😁 açmıyım tokmuyum açlıktan mı midem bulanıyor yoksa çok yediğim için mi felan filan. Bi anlam veremiyorum mideme öyle bi b.ktan durum
cokkasmabeabi MMad varsa biraz bal da katın tatlaniyor ben öyle pişirip falan yiyemiyorum böyle diri diri güzel geliyor
Xname Çok normal ilk zamanlar öyle yedikten hemen sonra acıkıyor insan yemeyince de mide buşanıyor 14. Haftalar gibi bitiyor normale dönüyordun. Ben hep böyle olacak sanıyordım ödüm patlıyordu neyseki geçiyormuş 😄