Betulkpln Çok kararsız kaldık:( sahra kulağımıza hoş gelen bir isim fakat anlamlı bir isim değil çöl demek. Sara’nın anlamı çok güzel ama aynı zaman da hastalık adı diye bilemiyoruz sizce???
Agg0207 Betulkpln sara hastalık ismi canım ama sahrada bir anlamı yok gibi çöl demek daha farklı bir isim düşünün bence insan isminin bir ömür anlamını taşıyor çok güzel manalı isimler var
Betulkpln Mihrimahvuslat daha bii çok isimden bu ikisini anca seçebilmistik canıım ayy ne zormuş isim koyma işi 😅
Mihrimahvuslat Betulkpln valla daha çocuğumuz yok ama yinede birkaç tane kız olursa bunu koyarız erkek olursa bunu koyarız diye a,b,c planları kurduk 😁😁
cokkasmabeabi Betulkpln Serra öneririm ben. Kızımın adı. Bolluk bereket ferahlık mutluluk anlaminda. Sare de bakabilirsiniz ama hoşuma gitmiyor benim Sare. Kız olursa sena düşünüyoruz biz
Patito__ Betulkpln sarabdiince aklima direk hastalik gelior. Bence hic guzel olmaz Sahra da col ismi yani ne gerek vr cocuk simdiden cole donmesin kurak bereketsiz bir isim :)
Mayalotto Betulkpln Canım mescidi aksanın yakınında bi kubbe daha var kubbetus-sahra diye peygamber efendimizin ayak izini kapatan kubbenin adı çoğu kişi bilmez. Çöl gibi kuru falan da olmuyor canım kendimden biliyorum gayet bereketli bi hayatım var ☺️😅
Shura Betulkpln aslında sara degilde sare o isim :) hz ibrahimin karısının adı. Tevratta saray diye gecer arapcadada sare. Sara diye yok aslında. Avrupalılarda Saar diye kullanır hatta
bastet Betulkpln Sara çok güzel bir isim, hem de ulusal :) çocuk ilerde yurtdışında yaşamak isterse çok avantajlı olur isim konusunda hastalık olarak düşünmeyin bence çok tatlı bir isim