mercimek000 11 haftalik hamileyim nefes darligi cekiyorum.Derin nefes alamiyorum.Bunu yasayan var mi? Ne yapmam lazim?
Deletedmom_85 mercimek000 bu durum genelde stres kaynaklı oluyor. Aldığın nefes yetmiyor hissi, tekrar tekrar nefes alma nefese doyamama durumu araştırın isterseniz
Ahsenveannesi mercimek000 1. Enfeksiyon olabilir Kansızlık dvit eksikliği olabilir Sıvı eksikliği kusman varsa yapar Rahim yavaşça büyüdüğü için diğer organlara baskı yapıyor. Her ihtimali değerlendirmek lazim
zynpksre mercimek000 bende de öyle oldu o haftalarda da özellikle burun yollarını açıl tut birde düz bile uzanma hep yan
Bus1234 26 haftalık hamileyim bende de aynı durum oluyor 🥹 kalbim hızlı atıyor organlar sıkıştığı için diyorlar
Melekg Bende öyleyim bu ara sürekli daralma yaşıyorum 32 haftadayım hatta geçen uyurken nefesim gitti kesinlikle alamıyorum zar zor kalktım öksürmeye çalıştım öyle geri geldi
zynpksre mercimek000 tamamen geçmedi ama hafifledi şimdilik (13.haftama giricem) o yüzden temiz hava, burun yollarını açık tut buharlı su yap istersen, nefes egzersizleri yaptım vs vs
myangelson mercimek000 bende nefes darlığı değil de burundan nefes alamiyordum nefesim yetmiyordu doktora sordum hamilelikte olabiliyor böyle şeyler şu burun bantları var ya çok rahatsız oluyorsan gece uyurken onları kullanabilirsin dedi bende geceleri takıyordum çok rahat etmiştim
Yumusakyastigimmm myangelson Asirisi hamilelikte normal kabul edilmiyor malesef benimde vardı asiir olduğu icin Kalp doktoruna yonlendirdi
Yumusakyastigimmm mercimek000 29 a döndük nefessizlikten aglicka duruma geliyorum bazen kalp doktoruna yonlendirdi doktorum
myangelson Yumusakyastigimmm benimki burun kaynaklıydi yukarıda da belirttim normal nefes darlığı değil burundan nefes alırken sıkıntı çekiyordum o yüzden normalde de burnumdan nefes alırken sıkıntı oluyordi hamilelikte tamamen etkilemişti bir de üstüne hafif grip olmuştum hepsi birleşince burnum iyice tikanmisti resmen
Yumusakyastigimmm myangelson Ha burun kaynakliysa olabilir Ama derinden geliyorsa sorun olabilir bu normal doğumda risk bile yarattir Dikkatli olmak lazim
myangelson Yumusakyastigimmm aynen benimki burunla ilgiliydi öteki türlü zaten sıkıntı olabilir tabiki