edaizmm edaizmm Gamzekeser yeniden merhaba, benimde aşılama yapıldı. Bişey merak ettim, aşılama öncesi ultrason ile yumurtalara tekrar bakıldı mı sizin? Bende direk işlem yapıldı
Yarendemir_q edaizmm merhaba benim de rahim kalınlığım 11.9 çıktı 18mm ve 2 tane de 14 mm yumurtam var sizin kaç çıkmıştı?
edaizmm Gamzekeser anladım teşekkürler. Benim işlemden beri sürekli idrara sıkışık gibi bi his var. Çok beklemiştim sıkışık halde hala onun etkisi mi bilmiyorum ama çok sancı yapıyor. Sizde oldu mu hiç sonrasında
edaizmm Yarendemir_q benimde son bakıldığında 8 mm rahim kalınlığı ydı. Bi tane 18, iki tane 12 mm yumurta vardı
Yasmim Regl olcam die ödüm kopuyor agrılarım var bugün test yapmaya cesaretim yok aşılamın 13.günü normal test yapsam da çıkar mı of karmakarışıgım 😒
Yasmim Kardelen13 bugün dinlen canım ağır kaldırma kendini çok yormamaya çalış güzel düşün güzel Yarendemir_q yaptım canım ama çıkmadı yani testte çıkmadı yarın kontrolüm var kan testindede çıkmaZsa net yok diyebiliriz çok umudum kalmadı kendimi hazırladım 😒
Yarendemir_q Benim yarın aşılamam var kızlar çatlatma iğnesini dün vurdum ama hiç iğne etkisi falan olmadı ben de
Gulsen701415 Yarendemir_q yatacaksin is yapma catlama yaptiktan sonra bendede cok bisi olmadi kokma bende beklemedeyim kaldi 10 gun
Yarendemir_q Gulsen701415 hayırlısı olsun canım ne bileyim çatlamadan sonra herkes de bi belirti olmuş da
Gulsen701415 Yarendemir_q asilamadan sonra bende cok agri oldu hatta biraz kanama gelmis baya halada agri var