Kvser sağ olun malesef 2. Kimyasal gebeliğimi yaşıyorum ama anlatayım. Devlet hastanesinde yaptırdım sadece ilaçlara ücret ödedik. İlk olarak klomenle başladık 3 yumurtam oluştu 10,20,24tü mmleri. Salı günü gece 10da çatlatma iğnesini yaptım çarşamba 12ye doğru aşılamam oldu. Sabah gider gitmez kan verdim eşim sperm testini verdi. 5 dakikalık bi işlem zaten aşılama spekulumla rahimi açıp spermleri enjekte ediyorlar. 10 dakikaya yakın uzandım. Hemşire normal hayatına devam et farklı bi şey yapmana gerek yok dedi ama ben 2 gün yattım zaten griptim ikisi denk geldi. İlk gün duşa girmedim ağır kaldırmamaya kendimi zorlamamaya dikkat ettim. Aşılamanın 14. Günü kan verdim 17 çıktı bugün tekrar verdim 19 çıktı kanamam başlar diye düşünüyorum yavaştan. Geçen yıl Mayısta da kimyasal yaşamıştım bidaha hiç hamile kalamamıştım. Şimdi hamile kalabildiğime mi sevineyim bebeğin tutunmadığına mı üzüleyim şaşırdım gerçekten. Allah isteyen herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bazen isyan ediyo gibi hissediyorum kendimi tutmaya çalışıyorum ama çok yoruldum 😥