Gamzekeser Kızlar selam 🌸 Bugün çatlatma yarın aşılama olucam Allah izin verirse. Aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz neler yaptınız. Bu ay aşılama olanlar varsa beraber bekleyeliim 🥰
mrvsrcn Gamzekeser benim ilk mikrocipli aşılamam tuttu darısı sizin başınıza ☺️ ben cumartesi aşılama oldum cumartesi pazar dinlendim duş almadım pazartesi ise gittim normal hayatıma devam ettim ağır kaldırmadım uzanmadım ama çok ekstra da bisey yapmadım açıkçası çok kasmadım aşılama tutma oranı düşük diye pek umudum yoktu kendimi çoktan tüp bebeğe odaklamıştım ama Rabbim nasip etti çok şükür darısı sizin ve bekleyen herkesin başına 🥰
Benas Gamzekeser bende kasımda aşılama oldum bi yumurtam 16 idi dr %15 ihtimal var dedi ama hamdolsun şuan 5 aylık hamileyim 🙏🏽☺️
Gamzekeser Yarendemir_q kontrole gittin mi kaç yumurtan oluşmuş doktor çok ümitli konuştu bugün inşallah tutar 🥺
Yarendemir_q Gamzekeser evet canım ama 20 olan iyi bence o çatlar güzelce sorun neydi sizin? Kaçıncı denemeniz
Gamzekeser Yarendemir_q ilk aşılama denememiz 2 kez çatlatma yaptık olmadı bende bi sıkıntı yok eşimin ileri hareketi düşük biraz o yüzden aşılama denildi
Gamzekeser mrvsrcn amin canım inşallah. Mikroçipli olup olmadığını bugün sormayı unuttum ama sanmıyorum normal aşılama olucak büyük ihtimalle. Yiyecek ekmeği varsa her türlü tutunur diye düşünüyorum ben ya. Yine de 1-2 gün yatıcam zorlamıcam kendimi. Doktorum progestan yazdı onu kullanıcam
Gulsen701415 Bende asilama oldum cumartesi ama benim 2 yumurtamin 1 tanesi buyudu 20mm oldu 5 gunde catlama yaptik 6 gunde asilama oldu bende beklemedeyim 2 gun oldu henuz
Gulsen701415 Gamzekeser catlama verdi 1 gun sonra catlama yaptik 1gun de bekleme yaptirdi 1 gun sonrada asilama oldu aralar 1 gun
edaizmm Benim ge Benas benimde geçen ay çok yumurta olduğu için iptal olmuştu malesef bu ayda da bir yumurtam büyüdü, diğeri arkadan geliyor ama küçük o yüzden üzülmüştüm ihtimal düşük diye çok sevindim sizin adınıza, bana da umut verdiniz🌸
Gamzekeser Gulsen701415 ben de çarşamba veya perşembe aşılama olur diyorum ama beklediğimden erken oldu