yagizegemom Selam kızçeler bugün çatı muayenesi oldum hiç korktuğum kadar değilmiş gayet rahat olun 2 saniyelik bişeycik çatında gayet müsait çok kolay yaparsın doğumu dedi🤭 bebişin kilosu da 3.300 olmuş sizlerin bu haftalarda kaç kiloydu 🐣🥰
yagizegemom kahvesever__ normal doğum istiyorum geç gelirse çok kilo alır mı diye korkuyorum nasıl doğurcam diye düşünüp duruyorum zaten🥲
kahvesever__ yagizegemom bende normal doğum yaptım canım korkma 4.200 le Doğum yaptı benim arkadaşım normal
yagizegemom Ahsen42 bebiş kaç kilo canım 🐣 sancım da çıkmadı bebekte iyice aşağıya inmiş heran gelebilir dedi doktor 🤭🥹
HilalErel Bugün oldum çatın dar dedi yapamazsın demiyorum ama zorlanırsın dedi ne yapsam bilmiyorum perşembeye kadar sezeryan olursan gel dedi randevu verelim dedi
Ahsen42 yagizegemom valla banada çatı gayet ıyı dedı kılosuna 3252 dedı 38 olduk hala tık yok agrı sancı cıkmadı bebek cok hareketlı 🙉 dogmayı unutuyor galıba 😫
Ahsen42 yagizegemom masallah paşaya gelır ınsallah az az agrı verselerdı barı ne beklıyor bızı onu anlasaydık KESK’e ya ne agrı ne sancı hıc bısey yok 🤔