ecemmmn arkadaşlar doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin sagsalim kucağıma alayımm heycan korku hepsi var 😌😟
Aksa_korkmaz ecemmmn Rabbim yardımcın olsun inşaAllah evladına sağlıkla kavuşmanın mutluluğuyla ve güzel bi doğum hikayesiyle aramıza dönersin ☺️💪🏻
songul123 ecemmmn rabbim sağ sağlım kurtarsın inşallah bizede dua siz dua edin sizinki kabul olur rabbim bizede nasip etsin o günleri
Tutim ecemmmn Allah’ım saglıgınla saglıkla almayı nasip etsin kucagına yavrunu dogum hikayenle bekliyoruz 💪🏼🙏🏼
Irmakelizim06 Hepimiz bigün yazarız insallah doğuma gidiyorum diye umarım sağsalim kucağına alırsın kolay bi doğum olur canım :)
Tubaeyvzz Sen öyle diyince içim ciz etti nasıl güzel heyecanlar bunlar Darısı başımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun güzel anne ❤
AnneyizBizAnne Kendi adıma konuşayım daha 14 haftalık çömezim kim yazıyorsa doğuma gidiyorum doğum yaptım meraktan koşuyoruz hem korku hem merak 😄😄😉Rabbim sağ salim evladına kavuştursun darısı başımıza
FatmaZehraankayaEkici ecemmmn rabbim bir nefes de kurtarsın sağlıkla sevinçle bebeğinize kavusun mutlu mesut evinize dönün inş rabbim iyilerle karşılaştırsin