Herkese selam guzell anneler 🌺 çok şükür şu postu açmak bana da nasip oldu 😇 06.03.2023 tarihinde kızıma kavuştum 🐣 Hiç nişan ya da su gelmesi belirtilerim yoktu ben suyu bardaktan bosalircasina zannediyodum ama sızıntı seklinde de oluyomuş neyse ben bu sekil iç çamaşırım islaniyodu akıntıdir dedim ciddiye almadım sonra ağrılar sancılar derken soluğu hastanede aldık 39+1 haftaliktim 😇 hemsire nst ye bagladi minik minik sancıların var dedi ama suyun gelmiş seni eve gönderemem yatisini yapicaz beni bir heyecan sardı ki anlatamam 😊 normal doğumla uyumluydu herşeyim sonra suni sancı verdiler o kadar da işkenceli bişey değildi bence tabi herkesin acı eşiği farklıdır bireyseldir. Suni sancı alımı bittiğinde açıklığımi kontrol ettiler 3 cm açıklık vardı ve bebek kanalda değildi başı mecbur sezeryane aldılar spinal sezeryan oldum ve yine olsa yine yaparım doktor uyutuyum seni paniklersin dedi hayır uyutmayin görmek istiykrum çıktığı anı dedim ve spinal oldum doktorumun eli çok hızlıydı ve 5 dk sonra bebeğimi gordum o kadar güzel bir duyguydu ki sonra ki süreç dikişim yapıldı bebeğimi öptüm kokladım 😊🥲 gerçekten yapacaginiza inanın o bunu demiş şu şöyle demis korkunç yapamam demeyin Allah’ım onun gücünü veriyo 🙏🏻 Şuan yanımda uyuyor 🥰 inşallah sizlerde sağ salim kavusursunuz miniklerinize 🌼🌼