Violetaa Geliyor gelmekte olannnnn :) Her ay olduğu gibi merakla bekleyişimiz devam ediyor , belirtileriniz nedir ? Benim kaşık ağrısı ve rahimde sızı . hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏 hepimiz mutlu haberler alalım canlarım 🥰😘😍😇😂
melksrn Violetaa bat 21 benimde. Göğüslerim büyüdü ve hassaslaştı. Sol kasığımda batma oluyor. Bunlar belirti olabilir mi acaba. Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin😊
Ley2020 Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Bende bugün sarı beyaz akıntı vardı, hem de epey fazla diyebilirim. Adetime daha 11 gün var. Normalde adete yakın akıntım olurdu ama bilemedim
Violetaa @melksrn belirtiler arasında bunlar da var inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın :) dua edelim hepimiz birbirimize 🙏
Berina Violetaa sat son adet tarihimi pek bilgim yok kusurabakmayin.pazar akşamı yapmıştım 2 gün önce.son adet 21 Şubat,ama benim her ay 2 ya da 3 gün erken gelir ben yine de 21 martı bekliyorum 🥰
Violetaa @Berina anladım canım , inşallah hamişsindir :) benimde geçen ay 1 hafta erken oldum stresten herhalde bakalım bu ay bende 21 bekliyorum kullandığım program öyle gösteriyor :) bende erken gebelik testi yapsam mı bilemiyorum