Zehradgdrn 37+6dayız İlk gebeliğim tecrübesizim normal doğumu bekliyoruz bebek gün içinde bir tarafa toplanıyor sertleşiyor yürüyünce karnım taş gibi oluyor gece bebiş hareket ettikçe vajinamda ağrı baskı iğne batması gibi şeyler hissediyorum çok olmasada beyaz akıntım başladı ve idrarım gelmiş gibi hissediyorum ama gelmemiş oluyor belimde ağrılar var bunlar doğumun yakın olduğunun işareti mi yoksa klasik gebelik şikayetleri mi nstye bağlandım geçen hafta sancı çıkmadı 🙄
Beyza038 Zehradgdrn aynı şeyleri yaşıyorum ve bu şikayetler bu haftalarda çok oluyormuş galiba nişan veya şu gelmediği sürece ciddiye almiycam artik😁
Kubraakgun Zehradgdrn 37+6 da benimde bu sikayetlerim basladi dogum basliyor sandim kac kez ama hastanede sanci ve acilma cikmadi 39 +1 olduk hala ayni sancilarim artti lekelenmeler oluyor ama oğlan gelmiyor bi
Lajour Benimde ilk gebeliğim 37.haftalığız, iki kez nstye bağlandım sancı yok , karnımda toparlanmalar sertleşmelerin normal olduğunu söyledi doktorum .belirttiğiniz şikayetler gebelik sürecinde olan şeyler.
Aliparsannesi 10 gündür bu ağrıları çekiyoru nst de sancımda çıktı doktor eli kulağında dedi ama nişan veya şu gelmedi. düzenli sancılarımda olmuyor. Başta çok kafaya takıyordum doğum mu başladı diye ama artık sallamıyorum 😃
Zehradgdrn Aliparsannesi 39da suni sancıyla doğurturum istersen dedi doktor kendi sancimi mı beklesem kararsizim
Zehradgdrn Kubraakgun ayy yemek yaparken bile çatı kemiğime ağrı giriyor kalıyorum olduğum yerde sanki çıkacak ama çıkamıyor 😁
Kubraakgun Zehradgdrn aynen aynen daha demin yaşadım bunu kendimi zor attim koltuga kasılıp duruyor bebek